Print this page
23-10-2020

Άμεσα αντανακλαστικά και αίσθημα ευθύνης από τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Rate this item
(1 Vote)
Μετά την ενημέρωση από την ΕΣΑΠ για το θετικό κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε στην ομάδα του Μίλωνα με την οποία είχε αγωνιστεί η ομάδα μας στην φάση των ομίλων για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup, η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες.

Το πρωί της Πέμπτης 22/10/20, οι αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο έκαναν τεστ κορονοϊού με σκοπό την διασφάλιση της υγείας τους αλλά και των συναθλητών τους εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League.

Παράλληλα με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να προασπίσουμε την υγεία της τοπικής κοινότητας οι ενέργειες ήταν άμεσες ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε διασπορά. Οι αθλητές μας καθώς και το τεχνικό επιτελείο περιορίστηκαν στις αναγκαίες επαφές και δραστηριότητες μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων. Την Παρασκευή 23/10/20 νωρίς το απόγευμα παραλάβαμε τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Μετά από αυτή την μικρή αλλά αγχωτική περιπέτεια επιστρέφουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα και στην προσήλωση μας στους στόχους μας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Φοίνικα ΟΝΕΧ