Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-12-2020

A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας της Σύρου

Rate this item
(0 votes)
Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες της ΕΣΑΠ, του ΠΑΣΑΠ και των ΤΑΑ και την άδεια που δόθηκε από την πολιτεία για την επιστροφή στις προπονήσεις των ομάδων της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλει ανδρών, η ομάδα μας τηρώντας όλες τις υγειονομικές οδηγίες, ξεκίνησε τις προπονήσεις στο “Δ. Βικέλας”.
Το πρωί της Δευτέρας 14/12/2020 όλοι οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοιού, στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Γ. Αλτουβά.

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων και την έκδοση των αποτελεσμάτων που ήταν όλα αρνητικά, ορίστηκε συνάντηση στο γήπεδο “Δ. Βικέλας”

Στις 11:00 άνοιξαν οι πόρτες του γηπέδου, όπου ξεκίνησαν την προπόνηση.

Αν και όλοι οι αθλητές μας, που έμειναν στη Σύρο κατά τη διάρκεια της καραντίνας και της αποχής από το γήπεδο, γυμναζόντουσαν είτε στα σπίτια τους είτε στην ύπαιθρο, υπό την καθοδήγηση του τεχνικού επιτελείου, ξεκίνησαν με μονή προπόνηση.

Με κύριο μέλημά μας την ασφάλεια των αθλητών και την αποφυγή τραυματισμών, επιστρέφουμε σταδιακά στην φάση προετοιμασίας.

Βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου η ομάδα θα υποβάλλεται σε τεστ covid κάθε εβδομάδα.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Α.Ο.Φοίνικας Σύρου A.O.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας της Σύρου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject