Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-10-2013

Το ρεκόρ των 13 μπλοκ του Παπάζογλου

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιώργος Παπάζογλου έγραψε ιστορία σήμερα στη Μίκρα καθώς με τα 13 «τελειωμένα» μπλοκ (δηλαδή πόντοι) που πέτυχε στον αγώνα με τον Άρη έκανε ρεκόρ από καταβολής των στατιστικών στην Α1.

«Ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα ξαναπάρει 13 μπλοκ σε έναν αγώνα, ούτε θυμάμαι κάτι τέτοιο να έχει ξαναγίνει. Είναι κάτι εκπληκτικό και για μένα. Σίγουρα η προσπάθεια είναι ομαδική. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τρίποντο αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο 4ο σετ. Ο Άρης έχει καλή ομάδα και ειδικά εάν ο Κυριακίδης επανέλθει πλήρως δύσκολα θα χάνει στην έδρα του. Κάναμε καλή εμφάνιση σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Παπάζογλου.

Ο έτερος μπλοκέρ Ανδρέας Ανδρεάδης είπε: «Ακολουθήσαμε την τακτική μας. Ο Παπάζογλου ότι έκανε του έβγαινε μπλοκ... Πήγαμε καλά. Είναι σημαντικό να ξεκινάς με νίκη το πρωτάθλημα. Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα μπούμε στην τελική ευθεία για τον εντός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή και φυσικά περιμένουμε τους οπαδούς του Εθνικού στο γήπεδο».

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Το ρεκόρ των 13 μπλοκ του Παπάζογλου
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject