Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
13-10-2013

Νίκος Ζαλμάς, Δημήτρης Ζήσης: Το γούρι που δεν χάλασε...

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς και ο λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Ζήσης δήλωσαν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 στο Βραχάτι:
Νίκος Ζαλμάς: «Το σίγουρο είναι ότι δεν χάσαμε για γούρι, όπως συνέβη και στην περσινή πρεμιέρα. Δυστυχώς εξακολουθούμε να πετάμε στα σκουπίδια την προσπάθεια που κάνουμε σε όλη τη διάρκεια του σετ, στις 2-3 τελευταίες φάσεις. Ήμασταν καλοί στο σερβίς, αλλά είχαμε μέτρια ποσοστά σε επίθεση και αντεπίθεση και αυτό στοιχείο, μαζί με τα πολλά λάθη, έκαναν τη διαφορά υπέρ της ΑΕΚ. Η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει τη χημεία της. Αυτό που μας λείπει είναι η ψυχραιμία, που πρέπει να έχουμε στα τελειώματα των σετ, όταν η μπάλα καίει».
 
Δημήτρης Ζήσης: «Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση, σε σχέση με την εικόνα των φιλικών και του Λιγκ Καπ. Ήμασταν σκληροί στην άμυνα, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στις μεγάλες φάσεις διαρκείας και στις κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος των σετ. Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Ξεχνάμε την ήττα και κοιτάμε μπροστά. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας και να πάρουμε και τα αποτέλεσματα».
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Ζαλμάς, Δημήτρης Ζήσης: Το γούρι που δεν χάλασε...
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject