Print this page
13-10-2013

Νίκος Ζαλμάς, Δημήτρης Ζήσης: Το γούρι που δεν χάλασε...

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς και ο λίμπερο της ομάδας Δημήτρης Ζήσης δήλωσαν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 στο Βραχάτι:
Νίκος Ζαλμάς: «Το σίγουρο είναι ότι δεν χάσαμε για γούρι, όπως συνέβη και στην περσινή πρεμιέρα. Δυστυχώς εξακολουθούμε να πετάμε στα σκουπίδια την προσπάθεια που κάνουμε σε όλη τη διάρκεια του σετ, στις 2-3 τελευταίες φάσεις. Ήμασταν καλοί στο σερβίς, αλλά είχαμε μέτρια ποσοστά σε επίθεση και αντεπίθεση και αυτό στοιχείο, μαζί με τα πολλά λάθη, έκαναν τη διαφορά υπέρ της ΑΕΚ. Η ομάδα συνεχίζει να ψάχνει τη χημεία της. Αυτό που μας λείπει είναι η ψυχραιμία, που πρέπει να έχουμε στα τελειώματα των σετ, όταν η μπάλα καίει».
 
Δημήτρης Ζήσης: «Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση, σε σχέση με την εικόνα των φιλικών και του Λιγκ Καπ. Ήμασταν σκληροί στην άμυνα, αλλά μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στις μεγάλες φάσεις διαρκείας και στις κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος των σετ. Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Ξεχνάμε την ήττα και κοιτάμε μπροστά. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοσή μας και να πάρουμε και τα αποτέλεσματα».