Print this page
11-02-2014

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Αφιερωμένος ο τίτλος σε Λένα, Μουρούτη»

Rate this item
(0 votes)
Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που αναδείχτηκε MVP της 15ης αγωνιστικής και για 3η φορά στο εφετινό πρωτάθλημα αφιέρωσε τον προσωπικό του τίτλο στους συμπαίκτες του Γιώργο Λένα και Βαγγέλη Μουρούτη που κλήθηκαν να καλύψουν τις θέσεις των τραυματιών Ζόραν Γιοβάνοβιτς και Δημήτρη Σουλτανόπουλου και μάλιστα έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο.
«Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο του MVP της 15ης αγωνιστικής στον Γιώργο Λένα. Όπως κι εγώ έτσι κι αυτός απέδειξε πως τα σωματικά προσόντα δεν είναι προτεραιότητα για να παίξεις καλό βόλεϊ. Είναι ένας πολύ έξυπνος και έμπειρος αθλητής. Παίζει με το μυαλό και το απέδειξε στο γήπεδο με πολλούς τρόπους. Επίσης, το αφιερώνω και στον Βαγγέλη Μουρούτη που έλλειπε μια εβδομάδα λόγω προβλήματος υγείας. Είχε προγραμματισμένο χειρουργείο και το ανέβαλε για να βοηθήσει την ομάδα. Μπήκε βοήθησε και όλοι μαζί σημειώσαμε αυτή τη μεγάλη νίκη».

Η Κηφισιά έχει εξασφαλίσει θέση στην 4αδα μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού;

«Όχι ακόμα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δεν εφησυχάζουμε».

Πως εξηγείς το φορμάρισμα σου;

«Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς αλλά και αυτοπεποίθησης που μου δίνει η ομάδα, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής μου. Διασκεδάζουμε και δουλεύουμε χωρίς πίεση και άγχος. Παίζουμε σταθερά καλά είτε έχουμε απουσίες, είτε όχι και αυτό δείχνει τη δουλειά που κάνουμε στην Κηφισιά».

Έρχεται ο αγώνας με τον Άρη. Θα συνεχιστεί το επιτυχημένο σερί σας;

«Έρχεται άλλο ένα δύσκολο ματς. Θέλουμε να δείξουμε τον ίδιο ζήλο και τον ίδιο χαρακτήρα όπως με τον Ολυμπιακό. Ο Άρης είναι πολύ καλή και πολύ μαχητική ομάδα. Πρέπει να παίξεις καλά για να την κερδίσεις. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά ως ομάδες. Ελπίζω όλοι οι συμπαίκτες μου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς και να παρουσιαστούν έτοιμοι».