Print this page
01-04-2014

Μίλαν Γιούρισιτς: «Δεν συγκρίνεται με τίποτα...»

Rate this item
(1 Vote)
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς αφιέρωσε τον τίτλο του MVP της 21ης αγωνιστικής στους συμπαίκτες του, καθώς και στην οικογένεια του που βρίσκεται στην Σερβία. Eίναι παντρέμενος κι έχει δύο παιδιά (11 και 7 ετών) και είπε πως:
«Τα... μικρά με περιμένουν με ανυπομονησία να τους πάω τα τρόπαια. Είναι η πρώτη φορά φέτος που βγαίνω MVP. Θυμάμαι πέρυσι είχα αναδειχθεί πάλι όπως και μια φορά με την Πάτρα. Είναι ωραίο το συναίσθημα να κερδίζεις ατομικούς τίτλους γιατί νιώθεις δικαιωμένος, όμως, σαν το συναίσθημα της κατάκτησης ενός τίτλου με την ομάδα σου δεν συγκρίνεται με τίποτα».
 
Πως βλέπεις τα πράγματα στην Ελλάδα;
 
«Είμαι πέντε χρόνια στην Ελλάδα και πραγματικά απολαμβάνω την διαμονή μου εδώ. Οι Έλληνες είναι καλοί άνθρωποι και μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο».
 
Ποιες είναι οι διαφορές με το περσινό πρωτάθλημα;
 
«Φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως πέρυσι που κάναμε νίκες με 3-0 στους περισσότερους αγώνες. Οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον οι ομάδες είναι καλύτερες σε σχέση με την περσινή σεζόν και έχουν καλύτερους παίκτες. Δεύτερον εφέτος είχαμε πολλούς τραυματισμούς που δεν μας άφησαν σε ησυχία»
 
Θα έχουμε φινάλε στο πρωτάθλημα ανάλογο με το περσινό για τον Ολυμπιακό;
 
«Πιστεύω όμως πως όλα θα πάνε καλά. Επιστρέφει άμεσα και ο Στεφάνου, ο Βασίλης (σ.σ.Κουρνέτας) θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Πήραμε το Κύπελλο και βήμα βήμα πάμε για το πρωτάθλημα».
 
Θα μείνεις στην Ελλάδα και τη νέα σεζόν;
 
«Περνάω πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσω. Πρώτη μου επιλογή είναι σίγουρα να παραμείνω στον Ολυμπιακό αλλά εάν κάτι δεν πάει όπως τα θέλουμε θα κοιταξώ και επιλογές από την Σερβία και το Μαυροβούνιο αλλά σίγουρα η πρώτη μου επιλογή είναι η Ελλάδα».
 
Που αφιερώνεις τον τίτλο του MVP;
 
«Στην ομάδα, τους συμπαίκτες μου, προπονητή και φυσικά στην οικογένεια μου».