Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-04-2014

Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες: «Έκπληξη ο τίτλος, φαβορί ο Ολυμπιακός»

Rate this item
(2 votes)
Ευτυχισμένος για την ανάδειξη του ως MVP (πολυτιμότερος αθλητής) της 22ης αγωνιστικής δήλωσε ο Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες. Ο Ισπανός κεντρικός παραδέχτηκε πως η διάκριση του ήταν μία έκπληξη, την αφιερώνει στην γυναίκα του και τα παιδιά του, είπε πως στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και έχρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για τον τίτλο.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον τίτλο του ΜVP. Ήταν μια έκπληξη για μένα. Κι άλλες φορές είχα κάνει καλά ματς τη φετινή αλλά πάντα κάποιος τύχαινε να κάνει ένα καλύτερο και παίρνει εκείνος τον τίτλο. Έχω αναδειχτεί άλλη μια φορά στην καριέρα μου MVP, όταν έπαιζα στην Ισπανία. Αλλά αυτή η τιμή είναι ξεχωριστή γιατί εγώ είμαι ξένος στην Ελλάδα. Ο κόσμος δεν με ξέρει και πρέπει να αποδεικνύω τον χαρακτήρα και την επαγγελματικότητα μου».
 
Που αφιερώνεις τον τίτλο;
 
«Αφιερώνω τον τίτλο στη γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου, που είναι εδώ μαζί μου στην Ελλάδα και με στηρίζουν. Η γυναίκα ήθελε να έρχεται συχνότερα στο γήπεδο να με βλέπει αλλά πρέπει να κρατάει τα παιδιά. Φυσικά αυτός ο τίτλος αντανακλά στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τον κερδίσω. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους».
 
Πως πήγε ο αγώνας με την Παναχαϊκή;
 
«Στο τελευταίο ματς της σεζόν παίξαμε καλά. Τους επιτρέψαμε ελάχιστα μπλοκ και είχαμε μεγάλη αποτελεσματικότητα στο σερβίς. Ήταν και ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αν εξαιρέσεις κάποια μεμονωμένα περιστατικά. Οι οπαδοί της Παναχαϊκής και της ΑΕΚ τραγουδούσαν για τις ομάδες τους. Εμείς προερχόμασταν από μια εβδομάδα με αρκετά προβλήματα αλλά παίξαμε πολύ καλά».
 
Ποιος είναι ο τελευταίος στόχος της σεζόν;
 
«Στόχος μας τώρα είναι να κερδίσουμε τον Παμβοχαϊκό και να διεκδικήσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος μας βελτιώθηκε σταδιακά και τώρα είναι στην καλύτερη φόρμα του. Εκτός αυτού έχει προπονητή τον παλιό δικά μας, ο οποίος μας γνωρίζει καλά όλους. Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς γιατί ο Παμβοχαϊκός είναι επικίνδυνος αντίπαλος».
 
Ποια ομάδα είναι φαβορί για τον τίτλο;
 
«Φαβορί για τον τίτλο θεωρώ τον Ολυμπιακό γιατί διαθέτει έμπειρους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν στις δύσκολες στιγμές, κάτι που φάνηκε και στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου».
Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες: «Έκπληξη ο τίτλος, φαβορί ο Ολυμπιακός»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject