Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-05-2017

Η βράβευση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ως MVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος

Rate this item
(2 votes)
Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς είχε την τιμητική του στην απονομή των πρωταθλητών καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα πως είναι ο MVP Bίκος  Cola του πρωταθλήματος 2016-17. Την βράβευση έκανε ο Αντώνης Χατζηγεωργίου Media & Communications Manager της Βίκος Α.Ε. που είναι και χορηγός του θεσμού των MVP στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

 

Φυσικά το θέμα που κυριάρχησε ήταν εάν ο Σαφράνοβιτς θα μείνει στον ΠΑΟΚ και ο ίδιος φρόντισε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις: «Δεν θέλω να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Είμαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού μου. Κάνω πολύ μεγάλη και αυστηρή αυτοκριτική και αυτό που προσπαθώ πάντα, είναι να βελτιώνομαι και να δίνω ό,τι καλύτερο μπορώ. To εφετινό πρωτάθλημα ήταν ξεχωριστό. Ειδικά τα πλέι οφ δεν είχαν καμία σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα.  Το τέλος της κανονικής περιόδου με την πρώτη θέση δίνει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά εμείς δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ημασταν αυτοί που θέλαμε περισσότερο αυτόν τον τίτλο και πετύχαμε το στόχο μας».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League 2017-18 MVP Π.Α.Ο.Κ. Η βράβευση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ως MVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject