Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-03-2017

To TAA ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χόρχε Ελγκέτα

Rate this item
(0 votes)

Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αργεντινού προπονητή Χόρχε Ελγκέτα.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι γεννημένος στις 21 Νοεμβρίου 1969, στο Σαν Χουάν της Αργεντινής.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στις ακαδημίες της Ουνιόν Βενισάλ Τρινιδάδ της Αργεντινής. Ακολούθησε η Ουνιόν Τρινιδάδ, η Τσακαρίτα Ασούλ και η Ουνιόν Φορμόσα. Στη Γερμανία αγωνίστηκε για την Τους Κρίφστελ, στη Βραζιλία για την Φρανγκοσούλ, στην Ισπανία για Ουνικάχα Αλμερία και Αμάρ Πάλμα, στην Ιταλία για λογαριασμό της Ντέλα Καριφάνο και στο Πουέρτο Ρίκο στους Καρολίνα Τζάϊαντς.

Στην Ελλάδα αγωνιστηκε με τα χρώματα της Ορεστιάδας (2001-02), της Νίκαιας (2002-03), της E.A. Πατρών (2005-06) και του Ολυμπιακού (2006-07).

Μετά το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας ως αθλητής, ακολούθησε την προπονητική καριέρα. Ανέλαβε την Όμπρας Σαν Χουάν και τον Φεβρουάριο του 2014 ανέλαβε την ΑΕΚ απ΄όπου παραιτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2015.

Από το 1994 μέχρι το 2007, αποτέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής με πολλές δακρίσεις και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Π.Α.Ο.Κ. To TAA ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χόρχε Ελγκέτα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject