Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-05-2017

Το κύπελλο του πρωταθλήματος στα γραφεία της ΟΠΑΠ - H Volley League Πάμε Στοίχημα και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ τιμούν το χορηγό τους

Rate this item
(1 Vote)

Το τρόπαιο του Πρωταθλητή της Volley League “Πάμε Στοίχημα” και αθλητές του ΠΑΟΚ επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν με τον τρόπο τους το μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος.

Αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδα του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από τους αθλητές Νίκο Σμαραγδή, Ερνάντο Γκόμεζ και τον MVP του Πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-2017 Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς συνοδευόμενοι από τον Τeam Μanager της ομάδας  Αχιλλέα Τζίκα, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη.

Τα στελέχη αλλά και οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν την ομάδα του δικεφάλου για τη μεγάλη επιτυχία της και να βγάλουν αρκετές selfie φωτογραφίες με τους Πρωταθλητές και το κύπελλο.

«Ήταν υποχρεώση μας να φέρουμε το κύπελλο στα γραφεία του ΟΠΑΠ ως μία συμβολική κίνηση για την τεράστια υποστήριξη που μας προσφέρει εδώ και χρόνια μέσω της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος. Εμείς οι αθλητές υπηρετούμε το βόλεϊ, τους φιλάθλους και όσους στηρίζουν το άθλημα σε δύσκολες εποχές. Ο έντονος ανταγωνισμός που υπήρξε καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, το βόλεϊ υψηλού επιπέδου βόλεϊ που παίχτηκε και το συναρπαστικό φινάλε και τα γεμάτα γήπεδα στους περισσότερους αγώνες είναι η μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει το πρωτάθλημα μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον κεντρικό χορηγό μας που είναι ο ΟΠΑΠ», δήλωσε ο Νίκος Σμαραγδής που πανηγύρισε τον ένατο τίτλο στην Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Τη δράση συντόνισαν το τμήμα Χορηγιών της ΟΠΑΠ μαζί  το τμημα Επικοινωνίας  Δημ Σχέσεων και Μarketing της ΕΣΑΠ σε συνεργασία με  τον team manager  της ομάδας Αχιλλέα Τζίκα.

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Π.Α.Ο.Κ. Το κύπελλο του πρωταθλήματος στα γραφεία της ΟΠΑΠ - H Volley League Πάμε Στοίχημα και το ΤΑΑ ΠΑΟΚ τιμούν το χορηγό τους
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject