Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-07-2017

Ο Γιώργος Πετρέας επέστρεψε στον Ολυμπιακό

Rate this item
(1 Vote)
Mετά από μία πενταετία που έκανε καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα με τις φανέλες της Ναρμπόν (2012-14) και της Αζαξιό (2014-17) ο Γιώργος Πετρέας επιστρέφει στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής κεντρικός είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και τη σεζόν 2011-12. Ο Πετρέας έχει γενηθεί στις 19 Νοεμβρίου 1986 στην Καλαμάτα και έχει ύψος 2.02. Ξεκίνησε την καριέρα του Γ.Σ.Μεσσηνίας. Το 2005 πήγε στον Άρη στον οποίο αγωνίστηκε τρεις σεζόν (2005-06, 2008-10). Μεσολάβησαν οι παρουσίες του στον ΠΑΟΚ (2006-07) και στον Ηρακλή (2007-08). Στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ηρακλή το 2008, ενώ κατέκτησε και το Σούπερ Καπ του 2007 επίσης με τον «γηραιό». Τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Πετρέα. Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr ο Γιώργος Πετρέας τόνισε τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι εδώ. Η διοίκηση  και ο πρόεδρος συγκεκριμένα μου έδειξε την εμπιστοσύνη και την θέληση για να έρθω στην ομάδα. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και για αυτό άφησα όποιες προτάσεις είχα στη Γαλλία για να γυρίσω πίσω στον Ολυμπιακό και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πετύχει τους στόχους του συλλόγου. Ο σύλλογος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ που θέλει να δημιουργήσει με τους καινούργιους και τους παλιούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις θα έχει ένα μόνο να σκοπό, να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Πρωταρχικός μας στόχος είναι κατάκτηση του πρωταθλημάτος».

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Γιώργος Πετρέας επέστρεψε στον Ολυμπιακό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject