Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-09-2017

Κώστας Δεληκώστας: «Ίδια συνταγή με ακριβούς Έλληνες και φθηνούς ξένους»

Rate this item
(0 votes)
Mετά την επιτυχία της 4ης θέσης την σεζόν 2016-17 ο Κώστας Δεληκώστας αρχίζει και πάλι με τον Παμβοχαϊκό μία ακόμα μεγάλη προσπάθεια. Μάλιστα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί στο Βραχάτι τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Δεληκώστα ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων πέντε ετών, ενώ χαιρέτησε την συνεργασία της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ:

 

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ωραίο είναι το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Όταν με ρώτησαν τι θέλω για πρώτο αγώνα, αυτό είπα. Αν μπορείς να νικήσεις τον Ολυμπιακό, θα το κάνεις την πρώτη αγωνιστική. Πολύ δύσκολα πιο μετά. Όμως φέτος ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων πέντε χρόνων. Θυμίζει εποχές που οι ομάδες έδιναν αρκετά χρήματα. Είναι ισοδύναμη ομάδα με την εποχή Μίλκοβιτς. Γνωρίζω καλά του παίκτες του, πρέπει να γίνουν ομάδα, αλλά είναι πολύ υψηλό το επίπεδό τους. 

Για το αγωνιστικό προφίλ του Παμβοχαϊκού: «Ο Παμβοχαϊκός έχει την ίδια συνταγή με πέρσι. Έχουμε ακριβούς Έλληνες και φθηνούς ξένους. Οι ξένοι μας είναι νεαροί, ταλαντούχοι και θα δουλέψουμε πάνω τους. Είναι δύσκολο να πούμε ότι θα κάνουμε την περσινή πορεία και θα βγούμε τέταρτοι. Θα το παλέψουμε, αν και η μεγαλύτερη επιτυχία πέρσι δε νομίζω ότι ήταν η  τέταρτη θέση, αλλά ότι η ομάδα είχε ξεχρεώσει όλους του αθλητές».

Για τις συνεργασίες της ΕΣΑΠ με τον ΟΠΑΠ και την ΕΡΤ: «Ο ΟΠΑΠ στηρίζει το βόλεϊ όλα τα χρόνια, το καινούργιο δεδομένο είναι η ΕΡΤ. Θυμάμαι όταν μας έδειχνε ο ΣΚΑΪ μας… ήξεραν οι θυρωροί της πολυκατοικίας μας. Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο βήμα για το βόλεϊ, μπορούν να έρθουν χορηγοί αφού θα μας δουν πολλά περισσότερα μάτια. Μακάρι να το εκμεταλλευτούν οι παράγοντες για να ανεβάσουν το ελληνικό βόλεϊ.

Για το φαβορί του τίτλου: «Την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν την ξέρω, έχει έναν Ολλανδό που δεν τον γνωρίζω. Νομίζω ότι ο Ολυμπιαμός, με τους παίκτες που πήρε, είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον ανταγωνιστεί φέτος. Πέρσι όταν στον Ολυμπιακό έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι έχει πρόβλημα με τον Τσούπκοβιτς και ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κοντά».

Media

Βρίσκεστε εδώ: Volley League Πάμε Στοίχημα Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Κώστας Δεληκώστας: «Ίδια συνταγή με ακριβούς Έλληνες και φθηνούς ξένους»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject