Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-02-2022

Παναθηναϊκός - Χάλκμπανκ (Β΄ημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 1/3, 20:00, Cosmote Sport 6)

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τρίτη 1 Μαρτίου στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά την τουρκική Χάλκμπανκ με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup. Η τηλεοπτική μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το COSMOTE SPORT 6.
Οι «πράσινοι» έχουν δύσκολο έργο μπροστά τους καθώς θα πρέπει να πετύχουν καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1) στη ρεβάνς και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ, αφού στην Τουρκία είχαν ηττηθεί με 3-0 σετ.

Το τμήμα βόλεϊ ανδρών του «τριφυλλιού» που επέστρεψε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (για έκτη φορά στην ιστορία του) μετά από 13 χρόνια, θα προσπαθήσει να «λυγίσει» τη μέχρι στιγμής αήττητη Χάλκμπανκ.

Η ομάδα του κόουτς Ανδρεόπουλου γνωρίζει τις δυσκολίες, ωστόσο είναι αποφασισμένη να παλέψει μπροστά στους φιλάθλους της, με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να δίνει το δικό του μήνυμα: «Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο. Θα δώσουμε το 100%, είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Είναι πάντα χαρά μας να αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».

Πηγή: pao1908.com
Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Παναθηναϊκός - Χάλκμπανκ (Β΄ημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 1/3, 20:00, Cosmote Sport 6)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject