Print this page
05-04-2022

Γιάννης Δανδάλης: "Όραμα μου είναι να δω γεμάτο το γήπεδο του ΟΦΗ"

Rate this item
(0 votes)
"Το όραμα μου στο βόλει του ΟΦΗ είναι να δώ κάποια στιγμή γεμάτο το γήπεδο μας" τονίζει ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης.
 

Οπως λέει ο στυλοβάτης του ΟΦΗ "τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, δεν έχουμε δεί το γήπεδο μας γεμάτο και αυτό είναι ένα παράπονο μου. Είναι κρίμα, να μην αγκαλιάζει ο κόσμος, αυτήν την προσπάθεια, που κάνουμε. Σίγουρα σε αυτό, έπαιξε ρόλο και ο covid-19. Εύχομαι τη νέα σεζόν να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μπορούμε μαζί με τους φιλάθλους μας, να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες μας. Απο εκεί και πέρα, θέλω να έχουμε όλοι υγεία. Ολοι έχουν να κάνουν με την ομάδα μας και το σωματείο μας συνολικά".

Ο Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή την παραμονή της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, αναφέρεται και στην υπόσχεση που είχε δώσει πριν απο τρία χρόνια, όταν ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ανέβαινε στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Οπως λέει "τότε, στο κλειστό της Ερυθραίας, όπου πήραμε την άνοδο, είχα πεί ότι ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει στην Volley League και δεν θα είναι είναι μια ομάδα ασανσέρ, μια ομάδα όπως κάποιες που ανέβηκαν και σήμερα δεν υπάρχουν στο χάρτη. Μπορεί η 7η θέση στις 8 ομάδες που πήραμε, να θεωρείται για κάποιους μικρή, όμως για μας είναι η καλύτερη θέση που έχει λάβει το σωματείο στην μεγάλη κατηγορία του βόλει.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με σταθερότητα, ήδη έχουμε κάνει τρείς χρονιές στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει χρόνο με το χρόνο, να βελτιωνόμαστε".Μετά την παραμονή της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Volley League στον ΟΦΗ, θέλουν να χτίσουν σε πιο ισχυρα θεμέλια τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται πιο ανταγωνιστική, με τη συμμετοχή 10 ομάδων, αντί 8 που ήταν φέτος.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ «σίγουρα τη νέα σεζόν θα έχουμε μια παραπάνω δυσκολία με τις 10 ομάδες, αλλά να δούμε ποιές θα είναι αυτές. Το περιμένω πιο ανταγωνιστικό, το πρωτάθλημα. Φέτος οι 4 πρώτες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας, είχαν μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους. Μετά ήταν η Κηφισιά και ο Μίλων, που θέλαμε και εμείς να είμαστε κοντά τους, αλλά λόγω ατυχιών δεν καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε. Και εν συνεχεία ήμασταν εμείς και ο Φίλιππος Βέροιας, που παλέψαμε για τη σωτηρία".

Για την επόμενη μέρα της σωτηρίας του ΟΦΗ και για το τι μέλλει γενέσθαι με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα, ο Γιάννης Δανδάλης τονίζει πως "ο κύριος Δεληκώστας ήταν ευλογία για μας, που υπηρέτησε το σωματείο μας. Μάθαμε πολλά απο αυτόν. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους προηγούμενους προπονητές, δεν το είχαμε αυτό, τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρχε επαγγελματισμός και αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό. Το αγαπάει αυτο που κάνει. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά που συνεργάστηκε με εμάς. Εγώ θέλω να συνεχίσουμε, με τον Κώστα. Θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Θέλω να συνεχίσουμε ένα πρότζεκτ που έχουμε βάλει, όχι μόνο αγωνιστικό. Εύχομαι την επόμενη χρονιά αν μείνει μαζί μας να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότζεκτ και να υπάρχει μια ταυτότητα στην ομάδα μας".

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει συγχαίρει την ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπελλου Ελλαδος. Παράλληλα συγχαίρει και τις υπόλοιπες oμάδες που συμμετείχαν στο Final-4 (Φοίνικα Σύρου, Ολυμπιακό, Πήγασο Πολίχνης), τους προπονητές και τους αθλητές για την προσπάθεια που έκαναν και το υψηλό επίπεδο βόλει που παρουσίασαν στους ημιτελικούς και τον τελικό.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ΕΟΠΕ για την διοργάνωση.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.