Print this page
23-10-2013

Το Ευρωπαϊκό όνειρο του Εθνικού… ξεκινάει!

Rate this item
(0 votes)
Η πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι παίκτες του Εθνικού υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη έκαναν την προπόνηση τους στο προπονητήριο του ξενοδοχείου (πραγματικό Γυμναστήριο!) με τον προπονητή να τους ετοιμάζει μια έκπληξη... Για ένα 10λεπτο...οι παίκτες μας έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες... και συνέχεια ακολούθησε η κανονική προπόνηση. Αυτοί που ξεχώρισαν... δεν ήταν άλλοι από τους Ιβάν Ράιτς, Γρηγόρη Κοντοστάθη, Νικολά Μιγιαϊλοβιτς, αλλά και οι Άκης Σιδηρόπουλος και Γιώργος Παπάζογλου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να το διασκεδάζουν.

Με αυτό τον τρόπο ο κόουτς προσπάθησε να χαλαρώσει τους παίκτες του... αλλά και να τους εμψυχώσει.
Αυτή την ώρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο γήπεδο της Skra Belchatow, εκεί όπου και θα γίνει ο αυριανός (24/10, 19:00, ώρα Ελλάδας) αγώνας.
Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό. Προπονητικό team, παίκτες και συνοδοί ελπίζουν και εύχονται η ομάδα μας να δείξει την αξία της, γιατί πραγματικά το αξίζει. Το Ευρωπαϊκό όνειρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης... ξεκινάει!
 
Πηγή: ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης