Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2022

Challenge Cup ανδρών: Τα ζευγάρια των «8» και οι αντίπαλοι των «αιωνίων» πριν βρεθούν αντίπαλοι

Rate this item
(0 votes)
Η Ολλανδική Οράιον Ντοντιτσέιμ θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ενώ αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η ρουμανική Στεάουα Βουκουρεστίου.

 

Η Οράιον Ντοντιτσέιμ στη φάση των «16» προκρίθηκε σε βάρος της Μούροφ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν με δύο νίκες 3-1 σετ εντός και εκτός έδρας.

 

Η Στεάουα Βουκουρεστίου πέτυχε μεγάλη ανατροπή στη φάση των «16» απέναντι στη Χάποελ Μάτε Άσερ που νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων. Η Χάποελ στο Ισραήλ είχε νικήσει 3-2 σετ αλλά στη ρεβάνς που έγινε στις 15/12 στο Βουκουρέστι η Στεάουα νίκησε 3-1 σετ και προκρίθηκε.

 

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στις 11 Ιανουαρίου 2023 και ο Ολυμπιακός εντός έδρας. Εάν οι δύο ελληνικές ομάδες προκριθούν στους ημιτελικούς θα βρεθούν αντίπαλοι και θα έχουμε διπλό ελληνικό εμφύλιο για μία θέση στον τελικό. 

 

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 11 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 25 Ιανουαρίου με συν ή πλην μία ημέρα. Εάν οι δύο ελληνικές ομάδες περάσουν στους διπλούς ημιτελικούς θα γίνουν 8 και 15 Μαρτίου.

 

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΠ ΑΝΔΡΩΝ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Ομόνοια (Κύπρος)

Μπαστάρντο (Πορτογαλία) - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ελλάδα) - Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Οράιον Ντοντιτσέιμ (Ολλανδία) - Παναθηναϊκός Α.Ο. (Ελλάδα)

 

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ευρωπαϊκά κύπελλα Challenge Cup ανδρών: Τα ζευγάρια των «8» και οι αντίπαλοι των «αιωνίων» πριν βρεθούν αντίπαλοι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject