Print this page
29-10-2013

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην Κροατία

Rate this item
(0 votes)

Στην Κροατία βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή του ΠΑΟΚ που στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεών αντιμετωπίζει την Τετάρτη 30/10 και ώρα 20:00 (ώρα Ελλάδας) στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των "32" της διοργάνωσης την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα.

Στον πρώτο αγώνα ο Δικέφαλος επικράτησε εύκολα με 3-0 της ομάδας από την Κροατία και με νίκη στον αυριανό αγώνα σφραγίζει πανηγυρικά την πρόκριση στη φάση των "16" της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο Δικέφαλος χρειάζεται ουσιαστικά δύο σετ που ισοδυναμούν με ένα βαθμό για να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.
 
Σε περίπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 η πρόκριση θα παιχτεί στη διαδικασία του χρυσού σετ στους 15 πόντους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι στην πόλη Καστέλα, κατέλυσε στο ξενοδοχείο "Baletha Skola" που είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα ενώ για νωρίς το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Παλέντζας λόγω υποχρεώσεων του στο Πανεπιστήμιο. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στη σάλα "Gradska dvorana K. Stari" χωρητικότητας 2.200 θέσεων.

Για τον αγώνα με την Μλάντοστ Μαρίνα Καστέλα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Καζάζης δήλωσε:

«Όπως είχα δηλώσει μετά και τέλος του πρώτου αγώνα στην Θεσσαλονίκη για να έχει αξία εκείνη η νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε και μέσα στην Κροατία για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο επαναληπτικός αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι καθώς περιμένουμε από την ομάδα της Καστέλας να παίξει πολύ καλύτερα μέσα στην έδρα της. Εμείς προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και ένα κοπιαστικό ταξίδι για την Κροατία αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες».