Print this page
07-01-2023

Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ. (10η αγωνιστική, 7/1, 21:30, ΕΡΤ-3 HD T.V.)

Rate this item
(0 votes)
To τηλεοπτικό ντέρμπι θα γίνει στην Πολίχνη όπου ο νεοφώτιστος αλλά ικανός για όλα Πήγασος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την απώλεια του Σούπερ Καπ στην Κρήτη από τον Παναθηναϊκό (10η αγωνιστική, γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 7/1, 21:30, ΕΡΤ-3 HD T.V., Διαιτητές: Ισκάς, Παπαδογούλας).

 

Ο Πήγασος μετά τη συγκομιδή των 11 βαθμών στον Α γύρο συγκαταλέγεται στις ευχάριστες εκπλήξεις και σε αυτό το μοτίβο θέλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος ώστε να μείνει στην κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος.

 

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Καταρχάς να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία, ευημερία, προκοπή, γενικότερα να έχουμε μια αθλητική καλή χρονιά. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για τον πρώτο αγώνα του β’ γύρου με τον ΠΑΟΚ. Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών κάναμε προπονήσεις, οι μέρες ξεκούρασης ήταν ελάχιστες. Απαιτητικό πρόγραμμα, έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Θεωρούμε και πιστεύουμε ότι με δουλειά και πίστη θα τα καταφέρουμε».

 

Ο αρχηγός του Πηγάσου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο, τον κόσμο του βόλεϊ, στις οικογένειες μας, στους αθλητές και τους φιλάθλους που έρχονται και μας παρακολουθούν σε όλη την Ελλάδα, να είμαστε υγιείς και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Τώρα όσον αφορά το πρωτάθλημα συνεχίζουμε με την πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου στην έδρα μας με τον ΠΑΟΚ, ένα πολύ δύσκολο ματς σημαντικό το οποίο χρειαζόμαστε και το ζητάμε. Έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στις γιορτές για να τα καταφέρουμε, θα ακολουθήσουμε το πλάνο και θα πάμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε. Περιμένουμε τον κόσμο που μας αγαπά και τον αγαπάμε να μας στηρίξει και να κλείσουμε τις γιορτές με μια όμορφη βραδιά».

 

 
Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του την Ευρώπη, το Σούπερ Καπ και το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και να αφοσιωθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ειδικά για το πρωτάθλημα θα πρέπει να μείνει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για την κατάκτηση του απόλυτου πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι οφ και αυτό είναι το έπαθλο της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο. Έχει 21 βαθμούς, έναντι 27 του Ολυμπιακού.

 

Στον ΠΑΟΚ ζητείται α το παιχνίδι κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο από μία καλή θέση. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, δεν θα πρέπει να σπαταλάμε ευκαιρίες, κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, διότι θα παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα με κίνητρο, η οποία πήρε κάποια καλά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο. Πιστεύω είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι, και θα διατηρήσουμε την υπάρχουσα θέση μας η οποία είναι πολύ κοντά στην κορυφή».

 

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει στην έδρα του με 3-0 (25-18, 25-22, 25-13)


Β΄ΓΥΡΟΣ

10η αγωνιστική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων 3-0 (25-16, 25-22, 26-24)

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Αγίου Θωμά, Μαρούσι, 16:30 (Live Streaming PAO T.V.): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Μουλά Λ., Βελώνης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Κωστόπουλος Δ., Επόπτες: Μέκιος, Πιλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 21:30, (ΕΡΤ-3 HD T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Ισκάς, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Θεμελής, Επόπτες: Σταυρίδης, Βασδέκης, Γραμματεία: Πασπάλα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο Καλυβίων, 18:00, (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης -Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βένος, Λούμσι, Συρομάχου.

 

Δείτε όλο το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος