Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-12-2013

Έτοιμος για την πρόκριση ο Εθνικός στην Λευκορωσία (φωτό)

Rate this item
(1 Vote)
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται από χθες βράδυ στην πόλη Λίντα της Λευκορωσίας και την Τρίτη (17/12, 17.00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την Κομουνάλνικ Γκρόντνο στη ρεβάνς της φάσης των «32» του Challenge Cup ανδρών.
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Έβρου είχε νικήσει 3-1 σετ και για να προκριθεί χρειάζεται δύο σετ. Ωστόσο, ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη γιατί ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και οι Λευκορώσοι θα ρισκάρουν στο σερβίς.
 
Όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους. Απόψε ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.
 
«Δεν σκεφτόμαστε το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε ότι θέλουμε δύο σετ. Δεν είναι σωστή νοοτροπία αυτή. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας σαν να παίζουμε το πρώτο ματς και θέλουμε νίκη. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αλλά κι εμείς περιμένω να είμαστε βελτιωμένοι στους τομείς που υστερήσαμε στον πρώτο αγώνα παρότι νικήσαμε με 3-1 σετ», είπε ο Μουστακίδης.
 
Διαιτητές θα είναι ο Γιόχαν Μάγκνουσον από τη Σουηδία και ο Γιόχαν Πιτκάνεν από την Φινλανδία.
 
Πηγή φωτογραφιών thrakisport.gr
 
 
ethnikos14.jpgethnikos13.jpgethnikos15.jpgethnikos11.jpgethnikos12.JPGeth.jpg
Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ευρωπαϊκά κύπελλα Έτοιμος για την πρόκριση ο Εθνικός στην Λευκορωσία (φωτό)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject