Print this page
27-01-2016

Ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη του Ντεγιάν Μπρντόβιτς

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ξέχασε τον Ντεγιάν Μπρντόβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος βολεϊμπολίστας που αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα έφυγε από τη ζωή στις 23 Δεκεμβρίου 2015.

Ο υιός του Αλέξα Μπρντόβιτς αγωνίζεται στην Σουργκούτ και με την ευκαιρία του αποψινού αγώνα η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοίμασε μία ωραία πλακέτα την οποία του την παρέδωσε πριν την έναρξη του αγώνα μέσα σε κλίμα συγκίνησης και υπό το παρατεταμένο χειροκρότημα των αθλητών, των παραγόντων και των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη. Tην πλακέτα παρέδωσε ο Επίτιμος Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος.

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού. Ο πατέρας μου, έλεγε τα καλύτερα για το κλαμπ και είναι φρέσκος ο θάνατος του, πριν από 33 ημέρες. Αναπάντεχος θα έλεγα γιατί γύρισε στο σπίτι μαζί με τη μητέρα μου, πήγε στην τουαλέτα και έπεσε κάτω. Ήταν εγκεφαλικό. Η ζωή όμως συνεχίζεται και τόσο εγώ, όσο και η αδελφή μου που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα θα τον τιμούμε με το παιχνίδι μας», είπε ο συγκινημένος ο Αλέξα Μπρντόβιτς.