Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-03-2018

Live score - TV Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ - Ολυμπιακός (Α΄ημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 14/3, 16.00)

Rate this item
(0 votes)
O Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη μεγάλη δοκιμασία στο Σουργκούτ απέναντι στην Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ στον Α΄ημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ. Η αναμέτρηση θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου και θα αρχίσει στις 16.00 ώρα Ελλάδας. Δείτε το Live score: ΕΔΩ - Δείτε την τηλεοπτική μετάδοση από το Laola1.tv: ΕΔΩ

 Ο Ολυμπιακός έχει στόχο τη νίκη που θα του ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στον τελικό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και για πρώτη φορά μετά το 2010 που καθιερώθηκαν οι διπλοί ημιτελικοί και καταργήθηκαν τα φάιναλ-4.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr: «Μετά από αρκετά χρόνια ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης με την αντρική ομάδα βόλεϊ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που έχουμε φτάσει ως εδώ αλλά ο στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίξουμε στον τελικό. Η νοοτροπία μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν και θα είναι να δίνουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο για να προσφέρουμε στο σύλλογο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η Σουργκούτ είναι μια δυνατή ομάδα και παίζει πολύ καλά στην έδρα της. Έχουμε προετοιμαστεί για το το παιχνίδι για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και όλες τις επιλογές στο σπίτι μας».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης που έχει αγωνιστεί σε έξι φάιναλ-4 δήλωσε: «Η Σουργκούτ είναι μια ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτές που παίζαμε μέχρι τώρα. Έχουμε ακούσει ότι δεν είναι στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια αλλά δεν παύει να είναι μια ρώσικη ομάδα. Ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό τελικό. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού στο Ρέντη».

Η ρωσική Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ θα βρεθεί για τρίτη συνεχή σεζόν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Τις δύο προηγούμενες σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο CEV Cup. Tη σεζόν 2015-16 οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα προημιτελικά με τους Ρώσους να κερδίζουν 3-2 στην έδρα τους και 3-0 στο Ρέντη και τη σεζόν 2016-17 βρέθηκαν αντίπαλοι στα προκριματικά του CEV Cup. Στον πρώτο αγώνα στο Ρέντη ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 σετ αλλά στη Ρωσία ηττήθηκε 3-1 σετ και αποκλείστηκε.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Τζόρτζε Στεφάνοβιτς και ο Ρουμάνος Φλορίν Ντιμάκι.

Ο επαναληπτικός ημιτελικός θα γίνει την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 19.00 στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη.

Στον άλλο ημιτελικό η ιταλική Ραβένα θα φιλοξενήσει την τουρκική Μάλι Μίλι Πιγιάνκο την Τετάρτη 14/3 στις 21.00.

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ευρωπαϊκά κύπελλα Live score - TV Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ - Ολυμπιακός (Α΄ημιτελικός Τσάλεντζ Καπ, 14/3, 16.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject