Print this page
18-12-2018

Πρώτη δοκιμασία του Ολυμπιακού με την ΒΒSK στην Κωνσταντινούπολη (19/12, 16.00)

Rate this item
(0 votes)
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου αύριο Τετάρτη (19/12 στις 16.00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την BBSK Κωνσταντινούπολης στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρώτη νίκη που θα ανοίξει και το δρόμο για την πρόκριση στη φάση των «8».

 

Ο αγώνας θα γίνει το στάδιο Hidayet Turkoglu Spor Salonu της Κωνσταντινούπολης όπου ο ΠΑΟΚ στον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε επί της τουρκικής ομάδας στο «χρυσό» σετ. Η ρεβάνς θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

 

Η BBSK Kωνσταντινούπολης σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος που έδωσε το Σάββατο στην έδρα της νίκησε με 3-1 (25-23, 25-18, 20-25, 25-21) την Αρκάς Σμύρνης και πλέον οι δύο ομάδες μοιράζονται την 4η θέση με 20 βαθμούς.

 

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ  έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ανέφερε στο olympiacosfp.gr τα εξής: «Το παιχνίδι κόντρα στην Istanbul BBSK, θα είναι ένα πολύ καλό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η τούρκικη ομάδα έχει όλους τους παίκτες της Εθνικής ομάδας οι οποίοι διαθέτουν υψηλό τεχνικό επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε ή για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο στο γήπεδο μας».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Έμιτ Τερβαπόρτι ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την BBSK δήλωσε τα εξής: «Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Η BBSK  είναι μια καλή και δυνατή ομάδα και πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα».

 

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 19/12 στις 16.00 ώρα Ελλάδας στο στάδιο Χινταγιεν Τούρκογλου με διαιτητές Σάντρο Λα Μικαέλα (Ιταλία), Αντέλκο Πόποβιτς (Σερβία).