Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-09-2021

Παρασκευάς Τσέλιος: Ο εφετινός ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα

Rate this item
(0 votes)
«Εχει στηθεί μια πολύ καλή ομάδα και τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο» τονίζει ο 24χρονος  (2μ07) κεντρικός του ΟΦΗ Παρασκευάς Τσέλιος, για τις πρώτες του εντυπώσεις απο την φετινή ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται και για τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια, καθώς στις 1,2 και 3/10 θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Καλαμάτας, με την συμμετοχή ακόμη του Παναθηναικού και της Κηφισιάς.
 

Κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, θα τεστάρει τις δυνάμεις της και όπως τονίζει ο Τσέλιος «πάμε πολύ καλά και έχουμε δουλέψει αρκετά, σε τεχνικό κομμάτι και φυσική κατάσταση. Περιμένουμε τα πρώτα φιλικά παιχνίδια για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας».

Για τη συνεργασία που έχει με τον Κώστα Δεληκώστα, τονίζει πως «ο κόουτς είναι πολύ καλός. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική και ατομική τεχνική. Πιστεύει σε εμάς και εμείς σε αυτόν.  Θέλει να μας δώσει ότι μπορεί για να ανέβουμε επίπεδο».

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο ΟΦΗ, επισημαίνει ότι «θα δούμε και τις υπόλοιπες ομάδες. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα απο ότι τα προηγούμενα χρόνια. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό».

Ενώ, για το πως βλέπει σήμερα τον ΟΦΗ, στη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα, καθώς είχε αγωνιστεί ξανά στην πρώτη χρονιά του ΟΦΗ, στη μεγάλη κατηγορία, τονίζει πως «είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έχει οργανωθεί αρκετά σε σχέση με την πρώτη χρονιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος».

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ο.Φ.Η. Παρασκευάς Τσέλιος: Ο εφετινός ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject