Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-12-2021

Παρασκευάς Τσέλιος: "Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει"

Rate this item
(0 votes)
Στην δεύτερη του θητεία στον ΟΦΗ (ήταν μέλος της ομάδας και την πρώτη χρονιά στην Volley League), o Παρασκευάς Τσέλιος ήρθε να δώσει δύναμη και ύψος στον ΟΦΗ, στο κέντρο του φιλέ.

Ο 24χρονος 2μ08 κεντρικός της κρητικής ομάδας, μίλησε στο match programme του ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 4/12, 4.45μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, την μέχρι σήμερα πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια.

-Ενα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πως το αντιμετωπίζετε;

Eίναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ, στις τελευταίες αγωνιστικές. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το μυαλό μας όμως, σίγουρα είναι και στο μεθεπόμενο παιχνίδι με το Μίλωνα. Ομως και με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε, για το καλύτερο».

-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ;

«Πάμε καλά και δουλεύουμε πολύ. Είχαμε δυο μεγάλες ατυχίες, καθώς χάσαμε με τραυματισμό δυο βασικούς μας παίκτες και αυτό μας κράτησε πίσω. Τους περιμένουμε μαζί μας για να βρούμε τους κανονικούς μας ρυθμούς και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

-Θα τα καταφέρει ο ΟΦΗ να μείνει για Τρίτη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει;

“Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σωθούμε. Εκτιμώ ότι μπορούμε και μια θέση στην πεντάδα».

-Δεύτερη θητεία σου στον ΟΦΗ. Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου;

«Οι εντυπώσεις μου, είναι πάρα πολύ καλές. Σε σχέση με την πρώτη μου θητεία στον ΟΦΗ, τα πράγματα σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Η ομάδα είναι καλύτερα σχεδιασμένη σε όλα τα επίπεδα».

Ο 24χρονος (2μ08) διεθνής κεντρικός Παρασκευάς Τσέλιος, την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Αυστρία με την VCA Amstetten. Ο Τσέλιος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 26/7/1997 και έχει ύψος 2μ08. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε VCA Amstetten NÖ (Αυστρία), Ολυμπιακό, Παμβοχαικό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Καρφώνει στα 3.45 και μπλοκάρει στα 3.35.
Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ο.Φ.Η. Παρασκευάς Τσέλιος: "Ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει"
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject