Print this page
21-12-2021

Ο.Φ.Η. - Δεληκώστας: «Δουλεύουμε πάνω στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας»

Rate this item
(0 votes)
«Δεν θα βιαστούμε για μεταγραφές. Παρακολουθούμε κάποιες περιπτώσεις απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση» τόνισε ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του ΟΦΗ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.


«Δουλεύουμε πάνω στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Θέλουμε να ενισχυθουμε και θα το κάνουμε. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών σε όλο τον πρώτο γύρο και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε. Στόχος είναι να παρουσιάσουμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα στον δεύτερο γύρο» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, θα είναι το παιχνίδι με τον Παναθηναικό στις 8 Ιανουαρίου. Όλο αυτό το διάστημα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, οι παίκτες θα πάρουν ένα τριήμερο ρεπό τα Χριστούγεννα και άλλες δυο μέρες ρεπό την Πρωτοχρονιά, ώστε να κάνουν γιορτές με τις οικογένειες τους. Τις υπόλοιπες μέρες, θα δουλέψουν καθημερινά  στο γήπεδο.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννης Δανδάλης θα βρεθεί την Τετάρτη (22/12) στην Ρόδο, για τον τελικό του Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, Φοίνικα ONEX Σύρου.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Ο.Φ.Η.