Print this page
11-01-2022

ΠΑΟΚ: Ποδαρικό κόντρα στην Μπαστάρντο από την Πορτογαλία

Rate this item
(0 votes)
Ποδαρικό για το 2022 στα κύπελλα Ευρώπης κάνει ο ΠΑΟΚ. Στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την AJF Bastardo, από την Πορτογαλία, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο PAOK Sports Arena.
Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή των εορτών αλλά και της ΕΣΑΠ, έχοντας μπροστά του ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκληση. 

Σε μία σεζόν όπου μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος είναι εντός σε όλους τους στόχους, με το κλίμα εντός της ομάδας να είναι εξαιρετικό. Οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν στην φάση των «16» αποκλείοντας την Μίντελφαρτ από την Δανία και την ΜΟΚ Μούρσα από την Κροατία. 

Απέναντι τους, η AJF Bastardo, η οποία μετράει ένα απίστευτο σερί 16 νικηφόρων αγώνων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια, πίσω από την Μπενφίκα, ενώ στην Ευρώπη έφτασε στους «16» αποκλείοντας την Πέγια από το Κόσοβο με δύο νίκες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το ΟΤΕ Sport 6HD.

 Για το παιχνίδι κόντρα στην AJF Bastardo, ο προπονητής, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε στην διοργάνωση μέχρι τώρα. Η συγκεκριμένη ομάδα είναι γνωστή στους χώρους του βόλεϊ, εδώ και χρόνια έχει κάνει καλή πορεία τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποτελείται από ξένους παίκτες, έχοντας μόλις δύο Πορτογάλους στο ρόστερ της. 

Είναι μία έμπειρη ομάδα με ποιότητα, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αν προσθέσουμε ότι είχαμε διακοπή στις υποχρεώσεις, και κάποια προβλήματα λόγω του κορωνοϊού. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε καλά και να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης».
 

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€ 

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Σημεία Διάθεσης:

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022
Εκδοτήρια PAOK Sports Arena: 16:00-17:00

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022
Φάση των «16» 1ος αγώνας, CEV Challenge Cup
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-AJF Bastardo (ΟΤΕ Sport 6HD)