Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2013

Δηλώσεις Ανδρεόπουλου, Καζάζη, Παπαδημητρίου, Καλντέιρα

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε:
«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα, που μας βοηθάει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Βέβαια, έχω πει πολλές φορές από την αρχή της σεζόν ότι δεν παίζει κανένα ρόλο ο αντίπαλος ούτε θεωρώ ότι ρεφάραμε την απώλεια βαθμών της περασμένης εβδομάδας, την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε καλά και χάσαμε από την Κηφισιά σήμερα παίξαμε ακόμα καλύτερα και επικρατήσαμε του Ολυμπιακού. Κάθε εβδομάδα μας περιμένει και ένα ντέρμπι, έτσι και την επόμενη με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι».
 
Καζάζης: «Είχαμε ευκαιρίες»

Δημήτρης Καζάζης (προπονητής Ολυμπιακού): «Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών μου, δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτούς. Θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες να φύγουμε νικητές από τη Σύρο, ωστόσο και ο Φοίνικας έπαιξε εξαιρετικά και εκμεταλλευτήκε τα προβλήματα και τις αδυναμίες μας. Θέλω να ελπίζω ότι ο Γιορντάνοφ θα ξεκινήσει να προπονείται μέσα στην επόμενη εβδομάδα ώστε σε περίπου 15 μέρες να είναι έτοιμος και στη διάθεσή μας».

Θάνος Παπαδημητρίου (λίμπερο Φοίνικα): «Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στο γήπεδο για να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα. Δεν υπάρχουν μεγάλες νίκες, όπως δεν υπάρχουν και μεγάλες ήττες. Την περασμένη εβδομάδα η Κηφισιά ήταν εξαιρετική και μας κέρδισε, σήμερα ήμασταν εμείς καλύτεροι και πήραμε το θετικό αποτέλεσμα».

Λεονάρντο Καλντέιρα (ακραίος Ολυμπιακού): «Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που έπαιξα εγώ καλά από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Έχουμε το πνεύμα του νικητή και θέλουμε να επικρατούμε σε κάθε παιχνίδι. Μας λείπει πολύ ο διαγώνιός μας, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι παλεύουμε μέχρι τέλους τα παιχνίδια στα οποία χάσαμε και σήμερα μπορέσαμε να πάρουμε ένα βαθμό».
Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Δηλώσεις Ανδρεόπουλου, Καζάζη, Παπαδημητρίου, Καλντέιρα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject