Print this page
30-11-2018

Απόστολος Αρμενάκης: «Ολα παίζονται με την Μπενφίκα»

Rate this item
(3 votes)
Ο Απόστολος Αρμενάκης που αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 7ης αγωνιστικής για τη νίκη του Ηρακλή στην Κομοτηνή με 3-0 σετ πληροφορήθηκε τα καλά νέα της ατομικής του διάκρισης μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε από την αποστολή στην Λισαβόνα όπου ο «γηραιός» έδωσε τον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα.

Είναι η 4η φορά στην καριέρα του που αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και δήλωσε: «Αφιερώνω την ατομική διάκριση στην ομάδα του Ηρακλή, στην οικογένεια μου και ειδικά στον 4χρονο υιό μου Αλέξανδρο. Χάρηκα πολύ όχι μόνο για την διάκριση αλλά για τη νίκη που κάναμε στην Κομοτηνή».

Ο Ηρακλής έχασε με 3-0 στην Πορτογαλία και αξιοποιεί το ρεπό στο πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί για τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη: «Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι φαβορί για την πρόκριση μετά το 3-0 αλλά κι εμείς έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Δεν είναι η άπαιχτη ομάδα. Όλα παίζονται και μας βοηθάει το ρεπό που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Η ομάδα έδωσε τρία δύσκολα ματς εκτός έδρας και υπήρχε και κούραση. Με μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και μία μεγάλη ανατροπή. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθος και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο χρυσό σετ. Εκεί όλα θα είναι ανοικτά. Στον πρώτο αγώνα μπορούσαμε να πάρουμε το 2ο και το 3ο σετ. Ειδικά στο 3ο σετ στο 22-22 κάρφωσαν άουτ και οι διαιτητές το έδωσαν μέσα. Είναι ομάδα με βραζιλιάνικο προφίλ. Κάνει γρήγορο παιχνίδι, έχει επίθεση αλλά έχει και αδύνατα σημεία στην υποδοχή».

Για τη συνέχεια του Ηρακλή στο πρωτάθλημα είπε: «Θέλω να πιστεύω πως αρχής γενομένης στο ματς με την Κομοτηνή θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τα τέσσερα συνεχόμενα χαμένα τάι μπρέικ. Μάλιστα στα τρία από αυτά είχαμε ευκαιρίες για καθαρές νίκες. Δεν το βάζουμε κάτω. Η ομάδα μας έχει έμπειρους αθλητές με αθλητικό εγωισμό και έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Σχετικά με την δική του απόδοση είπε: «Ο διαγώνιος είναι βαρόμετρο και όλοι ζητούν τα πάντα από αυτόν. Ομως είτε κάνει καλή απόδοση, είτε δεν τελειώσει κάποιες κρίσιμες επιθέσεις αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Αισθάνομαι καλά και νιώθω δυνατός για να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα στην συνέχεια. Ο Ηρακλής θα ανέβει στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια θα κάνουμε καλύτερα αποτελέσματα και στα κρίσιμα σημεία θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Related items