Print this page
30-03-2022

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (31/3, 19:15, ΕΡΤ-3): Το μεγάλο ντέρμπι στο δρόμο για τον τελικό

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι ο ημιτελικός που δεσπόζει στο final-4 του 35ου Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο τελευταίος που κατέκτησε τον τίτλο στον θεσμό το 2019.


 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των προπονητών και των αρχηγών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημαρχείο Γλυφάδας.

 

Γιάννης Καλμαζίδης (Προπονητής ΠΑΟΚ): «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει»

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Γλυφάδας και την Ομοσπονδία. Το Κύπελλο είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση που φτάνει σε μια κορύφωση με το Final-4 που όλοι ευχαριστιόμαστε να τη βλέπουμε. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη διοργάνωση και σε αυτό το γήπεδο που είναι ιδιαίτερα ωραία. Τώρα που μάθαμε πως φτιάχτηκε θα το χαρούμε. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο κόντρα σε πολύ καλές ομάδες. Ο Πήγασος είναι μια πολύ καλή νότα για όσους ασχολούνται στον αθλητισμό, που κατάφερε να τρυπώσει στο Final-4. Γι' αυτό άλλωστε είναι και το Κύπελλο. Είναι δύσκολα παιχνίδια. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει».

 

Θάνος Τερζής (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ξεκάθαρος στόχος το κύπελλο»

 

«Έχουμε πολύ καλές μνήμες από αυτό το γήπεδο. Νομίζω ότι ξεκάθαρος στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι ένας θεσμός των εκπλήξεων, είναι όλα ανοιχτά. Σίγουρα οι ομάδες που είναι στη Volley League έχουν ένα μικρό προβάδισμα όλα μπορούν να συμβούν».

 

Για την προϊστορία στο «Μάκης Λιούγκας»: «Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, έχουμε χάσει εδώ σε ένα Κύπελλο που ξέφυγε από τα χέρια μας. Νομίζω όμως ότι είναι ο θεσμό μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

 

Αλμπέρτο Τζουλιάνι (Προπονητής Ολυμπιακού): «Δεν είμαστε στο 100% αλλά...»

 

«Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το final-4. Δεν θα είναι εύκολη διοργάνωση. Δεν είμαστε στο 100% αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα παλέψουμε. Είμαστε αισιόδοξοι».

 

Κώστας Στιβαχτής (Αρχηγός Ολυμπιακού): «Είμαστε αποφασιμένοι»

 

«Βρισκόμαστε εδώ, για την τελική φάση του Κυπέλλου. Ως Ολυμπιακός, θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν αξιόμαχες ομάδες, υπάρχουν αξιόλογες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι και ελπίζω το ίδιο αποτελεσματικοί, να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση, το Δήμο Γλυφάδας που πήρε τη διοργάνωση. Ελπίζω, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα εδώ. Είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά, ξέρεις ότι παίζεις ένα μονό παιχνίδι και ότι αν δεν βρεθείς στην καλή σου μέρα, δεν υπάρχει… γυρισμός. Είμαστε έτοιμοι, είναι αναγκαστικό αυτό. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να διεκδικούνται. Ό,τι προβλήματα κι αν υπάρχουν, πρέπει να είσαι στο γήπεδο και να παίζεις στο 100%».

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media