Print this page
28-04-2022

Τάκης Μαλακατές: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σωστό δρόμο"

Rate this item
(0 votes)
Ο Δανοαργεντινός πασαδόρος του Παναθηναϊκού Αξέλ Γιάκομπσεν αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής του πρωταθλήματος Volley League 2021-22. H ανάδειξη του έγινε μέσα από τις 8 ψήφους των προπονητών των ομάδων της Volley League αλλά και τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες ομάδες κάθε μιας από τις 24 αγωνιστικές όλου του πρωταθλήματος.

 

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Τάκης Μαλακατές δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αποδείχτηκε πως το τμήμα και ο σύλλογος βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα. Γιορτάζουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που ήταν ο μεγάλος στόχος. Συμμετέχουμε και στο Λιγκ Καπ και έχουμε στόχο να το κατακτήσουμε. Αφιερώνουμε τον τίτλο στον κόσμο. Οι οπαδοί ήταν όλη τη χρονιά δίπλα μας και εκτός από το οικονομικό σκέλος- που είναι τεράστια βοήθεια θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μία μεγάλη γιορτή τίτλου».


Ο Δημήτρης Βρανόπουλος που έκανε και την απονομή στον MVP Βίκος Cola του πρωταθλήματος Αξέλ Γιάκομπσεν δήλωσε:  «Είναι γιορτή, είναι με τον κόσμο μας και γιορτάζουμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που τα παιδιά το κέρδισαν με την αξία τους. Η δικαίωση είναι η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Όλοι έχουμε τον ρόλο μας. Η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει, οι πρωταγωνιστές κάνουν τη δουλειά τους και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο».


O Ρούλης Αγραπιδάκης δήλωσε: «Αυτό ήταν το σημείο αναφοράς που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια. Είχαμε περάσει σε μία δύσκολη κατάσταση και είπαμε να αναμορφωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Νομίζω τα έχουμε καταφέρει. Κάποια πράγματα λείπουν, όπως το γηπεδικό, γιατί είμαστε τσιγγάνοι χρόνια. Ελπίζω να τακτοποιηθεί και αυτό. Είναι αυτό που μπορεί να κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός. Να γεμίσει γήπεδα όπου και να παίζει. Και στον Άγιο Θωμά το έχουμε αποδείξει και στην επαρχία, πως έχουμε παντού κόσμο».