Print this page
09-07-2022

Π.Α.Ο.Κ.: Ανακοίνωση απόκτησης του Θεοδόση Ηλία

Rate this item
(0 votes)
Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θεοδόση Ηλία, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.


Γεννημένος στις 20/05/1995, ο Θεοδόσης Ηλίας αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 190cm. 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με τον οποίο ήρθε σε επαφή και με τους πρώτους τίτλους, και στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2015. 

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φοίνικας Σύρου, στον οποίον όμως έμεινε για μία σεζόν (2015-16), επιστρέφοντας και πάλι στον Ηρακλή τη επόμενη (2016-17). 

Την σεζόν 2017-18 πραγματοποίησε και πάλι το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Σύρου, για αγωνιστεί στην ομάδα του Φοίνικα. 

Στην συνέχεια ακολούθησε μία διετία στην οποία αγωνίστηκε στο Ροδίων Άθλησις (2018-19) και στον Φίλιππο Βέροιας (2019-20), συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην ομάδα της Ημαθίας την ιστορική άνοδο του σωματείου στην Volleyleague ανδρών. 

Την περσινή αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, κατακτώντας με τους «Πειρατές» το Σούπερ Καπ, υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Joshko Milenkoski. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θεοδόσης Ηλίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην πόλη μου, και ανήκω πλέον στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την Διοίκηση, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές επιτυχίες». 

Καλώς ήρθες Θεοδόση!

 

http://bitly.ws/sPG8

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ.