Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-07-2022

Πήγασος Πολίχνης: Ανακοίνωσε την παραμονή του Οδυσσέα Τσιράκη

Rate this item
(0 votes)
Το Δ.Σ του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης και ο #pigasospolihnisvolleyballteam με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με το λίμπερο Οδυσσέα Τσιράκη!Ο Οδυσσέας στηρίζει την πορεία της ομάδας μας δυναμικά από το 2018 όχι μόνο σαν παίκτης του αντρικού αλλά και σαν προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου!

 

Έχοντας κατακτήσει πανελλήνια πρωταθλήματα σε παμπαίδες, παίδες, εφήβους καθώς και το πρωτάθλημα της PreLeague Αντρών 2020-2021 συνεχίζουμε την κοινή μας πορεία βάζοντας ψηλά τον πήχη και θέτοντας νέους στόχους!!! 

Ο ίδιος μας δήλωσε: 

"Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, θα ήθελα για ακόμη μια χρονιά να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Από την πλευρά μου, όντας ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας, θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα μέγιστα ούτως ώστε να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι, τόσο στην πρώτη κατηγορία όσο και στα τμήματα υποδομής.

Εύχομαι, πρωτίστως, να είμαστε υγιείς, να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και ελπίζω αυτό το όμορφο ταξίδι να μας επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερες στιγμές!"

Οδυσσέα σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!! 

"Έλα μαζί μας στο όνειρο" 

#pigasospolihnisvolleyballteam

 

Από το Γραφείο Τύπου του Πήγασου Πολίχνης

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject