Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-07-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσιουτσιουλούδη

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κωνσταντίνο Τσιουτσιουλούδη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο της Volley League 2022-2023.

 

Γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1999 στο Διδυμότειχο ο ύψους 1.97μ. μπλοκέρ έκανε το 2014 τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στις ακαδημίες του Α.Ο. Ορεστιάδας,  στον οποίο παρέμεινε για 4 χρόνια, αποκομίζοντας πολύτιμες παραστάσεις από την Volley League. Τη σεζόν 2018-2019 πήγε με υποσχετική για δύο χρόνια στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Με τη φανέλα του Εθνικού εμπλούτισε ακόμη περισσότερο τις εμπειρίες του από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, με αποκορύφωμα να συμπεριληφθεί τη σεζόν 2018-2019 και 2019-2020 στην κορυφαία επτάδα της 2ης  και 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Α.Ο. Ορεστιάδας.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά στη Volley League και παράλληλα ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια νέα ομάδα της πόλης, φιλόδοξη, με υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άθλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Από την μεριά μου, δεσμεύομαι ότι θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας” ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού νεοαποκτηθέντα άσου μας στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου www.athlos.club.

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλωσορίζει ένα ακόμη παιδί της πόλης μας στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας  και του εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η μέχρι σήμερα καριέρα του Κ. Τσιουτσιουλούδη

2020-2022 Α.Ο. Ορεστιάδας
2018-2020 Εθνικός Αλεξανδρούπολης
2014-2018 Α.Ο. Ορεστιάδας

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του Άθλου Ορεστιάδας

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject