Print this page
16-08-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Ανακοίνωσε την παραμονή του Γιάννη Τσολακίδη

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας  με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Τσολακίδη, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για 8η διαδοχική σεζόν!



Βγαλμένος από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, ένας  ακόμη Εβρίτης αθλητής με σημαντική προσφορά στον Άθλο Ορεστιάδας, ο 18χρονος διαγώνιος (1.96μ) θα αποτελέσει και την προσεχή αγωνιστική περίοδο ένα πολύτιμο κομμάτι στο φιλόδοξο «παζλ» της ομάδας μας, στα «χρώματα» της οποίας θα λάβει και το «βάπτισμα του πυρός» στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συνεργασίας μου με τον άθλο Ορεστιάδας! Νοιώθω πολύ τυχερός, που η διοίκηση μου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Volley League 2022/23 και υπόσχομαι να δώσω τον καλυτερό μου εαυτό, ώστε να αξιοποιήσω στο έπακρον τις δυνατότητες μου! Χαίρομαι που προέρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας και θέλω να δώσω το παράδειγμα στην πόλη ότι ακόμα και ένας αθλητής από την ακριτική περιοχή του Έβρου και της Ορεστιάδας μπορεί να φτάσει ψηλά, παρόλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει. Ευτυχώς η διοίκηση του Άθλου έχει δώσει πολύτιμες λύσεις σε αυτό το πρόβλημα,  με την θέληση της να αναδείξει νεαρούς και μη αθλητές από τον τόπο μας» δήλωσε στο athlos.club ο ταλαντούχος διαγώνιος, που πέρσι ως αρχηγός οδήγησε την ομάδα Παίδων στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18.

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Γιάννη μια καλή σεζόν με υγεία, γεμάτη από επιτυχίες και χαρές για τον ίδιο και την ομάδα μας!

 

https://rb.gy/lyjvbw

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Άθλου Ορεστιάδας