Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
31-08-2022

Άθλος Ορεστιάδας: Αναψαν τα αστέρια στην 4η "λευκή νύχτα"

Rate this item
(0 votes)
Μια ζωηρή «πινελιά» από τα «χρώματα» και τους ρυθμούς του φετινού Άθλου είχε η χθεσινή «4η Λευκή Νύχτα της Ορεστιάδας», με την ομάδα μας να συμμετέχει για 1η φορά στον τον υπέροχο θεσμό που διοργάνωσαν με επιτυχία για άλλη μια χρονιά η Ένωση Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας (ΕΕΒΟΠ) και Περιφέρειας.

 

Διοίκηση, αθλητές και προπονητικό επιτελείο του Άθλου, έδωσαν το παρών σε αυτή την εμπορική και πολιτιστική γιορτή της πόλης, βρέθηκαν στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας στηρίζοντας τους τοπικούς επιχειρηματίες και ανταποδίδοντας την αγάπη, που έχουν εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.

 

Το κιόσκι του Άθλου στην “καρδιά” της κεντρικής Πλατείας της πόλης μας, αποτέλεσε όπως αναμενόταν πόλο έλξης για όλους. καθώς ο κόσμος ήθελε να γνωρίσει και να δει από κοντά όλα τα αστέρια της ομάδας μας.

 

Παλιοί αθλητές και προπονητές του βόλεϊ, φορείς και “άρχοντες” της τοπικής κοινωνίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο “πρώτος πολίτης” της Ορεστιάδας, Δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, η Βουλευτής Έβρου με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αδελφή του διεθνούς Ορεστιαδίτη άσου, Δημήτρη Γκαρά, Νατάσα και κυρίως εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι, επισκέφτηκαν το πόστο της ομάδας μας, όπου οι πρωταθλητές του Άθλου φάνηκαν για μια ακόμη φορά σωστοί” τζέντλεμεν” στο ραντεβού τους και ήρθαν ακόμη πιο κοντά στους αυριανούς τους … συμπαίκτες στο γήπεδο, στην προσπάθεια διάκρισης της ομάδας μας.

 

Οι συζητήσεις για βόλεϊ και θέματα της ομάδας “πήραν κι έδωσαν” στα “πηγαδάκια”, ενώ τα φλάς των κινητών έκαναν “τη νύχτα μέρα” με τις αμέτρητες φωτογραφίες και “σέλφι” των παιδιών του Ατανάς Πετρόφ, με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους στο γήπεδο και έφυγαν έχοντας στα χέρια τους το αυτόγραφο του αγαπημένου του αθλητή, αλλά και δώρα της ομάδας μας.
Δεν έλειψαν όμως και εκείνοι που… άδραξαν την ευκαιρία και προμηθεύτηκαν “ζεστές- ζεστές” τις νέες κάρτες διαρκείας του Άθλου για τη Volley League 2022-2023, για να μη χάσουν ούτε… φάση από τις συναρπαστικές μονομαχίες της ομάδας μας στο κλειστό “Ν. Σαμαράς” με τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ.

 

“Η φετινή «Λευκή Νύχτα στην Ορεστιάδα» ήταν μία πραγματική γιορτή γα την πόλη μας αλλά και για την ομάδα μας! Είδαμε πολύ κόσμο, πολλά χαμόγελα, πολλά παιδάκια που έδειχναν εντυπωσιασμένα από τους νέους παίκτες της ομάδας. Φωτογραφηθήκαμε μαζί τους, με φορείς της πόλης, με πολιτικούς, με παλιούς αθλητές και γενικά όλους όσοι επισκέφτηκαν το κιόσκι του Άθλου. Δώσαμε αυτόγραφα, βγάλαμε πολλές φωτογραφίες, συζητήσαμε με τους φίλους του Άθλου και γενικά χαρήκαμε πολύ για τη συμμετοχή μας.


Νομίζω πως τη σημερινή βραδιά, τη χρειάζοταν κι η ομάδα, όχι μόνο για την περαιτέρω προβολή της, αλλά κυρίως γιατί δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να προσκαλέσουμε στο γήπεδο τον κόσμο και να μας στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για διάκριση στο πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα.


Οι εντυπώσεις που μας έμεινα στο τέλος της βραδιάς ήταν πολύ θετικές και νομίζω ότι βήμα – βήμα, να είμαστε γεροί και έρχονται πολύ όμορφες στιγμές για αυτή την ομάδα, που αγαπά τόσο το βόλεϊ, τον Έβρο μας, αλλά και αυτό που κάνουμε” δήλωσε ο διεθνής μας πασαδόρος, Σταύρος Κασαμπαλής, που παρά τα ζόρια της προετοιμασίας, ήταν όπως όλη η οικογένεια του Άθλου ενθουσιασμένοι με αυτη την όμορφη εμπειρία.

 

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλου Ορεστιάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσα από την τη καρδιά της όλους εσάς, που ήρθατε να μας γνωρίσετε από κοντά, που με τα χαμόγελα και τον καλό σας λόγο, μας γεμίσατε θετική ενέργεια  και με την αγάπη σας μας δώσατε περισσότερη δύναμη στην φετινή μας προσπάθεια για έναν νέο… άθλο, να ανεβάσουμε ακόμη πιο ψηλά το βόλεϊ του Έβρου! Θερμές ευχαριστίες και στον Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορεστιάδας (ΕΕΒΟΠ), Τσομπανίδη Χρήστο για την παρθενική μας συμμετοχή σε ατή την πραγματική γιορτή γα την πόλη μας, που μας έδωσε την ευκαιρία να ανταποδώσουμε ένα ελάχιστο δείγμα της στήριξης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τους ισχυρούς δεσμούς μας με τους συμπολίτες μας! Τέλος ευχαριστούμε θερμά και τους χορηγούς της εκδήλωσης ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ , WINEBAR VINUM και WINE BAR ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ.

 

http://bitly.ws/tQ2I

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας

 

35.jpg37.jpg34.jpg36.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject