Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-09-2022

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ: Προπόνηση στην θάλασσα και προετοιμασία για τα φιλικά

Rate this item
(1 Vote)
Η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου ONEX συνεχίζεται με φουλ ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Volley League στις 22 Οκτωβρίου, τόσο εντός αγωνιστικών χώρων (γήπεδο – γυμναστήριο), όσο και εκτός, αφού η Σύρος προσφέρει πολλές επιλογές για προπόνηση και στη θάλασσα.

 

Το πρωινό της Πέμπτης λοιπόν ο Δημήτρης Καζάζης πήγε τους παίκτες του στην παραλία του Γαλησσά, σε μία προπόνηση ιδιαιτέρως απαιτητική -πλην όμως απολαυστική!

 

Στον δρόμο προς το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του Φοίνικα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του από δύο σειρές φιλικών παιχνιδιών. Το πρώτο θα γίνει εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, όπου ο Φοίνικας θα συμμετάσχει σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 23-24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν.

 

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30.

 

 

Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

 

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο “Δ. Βικέλας”. Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα έρθουν στη Σύρο για δύο φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου ONEX, δύο εβδομάδες περίπου πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

https://rb.gy/0z1ajz

 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject