Print this page
29-09-2022

Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης: Αγιασμός και ευχές από τη δήμαρχο Σκύδρας

Rate this item
(0 votes)
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού τελέστηκε από την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας ο αγιασμός, ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.



Στο όμορφο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων Σκύδρας, το οποίο θα είναι η φετινή έδρα της ομάδας, αφού αυτό καλύπτει τις προϋποθέσεις της VolleyLeague, παραβρέθηκε πλήθος κόσμου.

Η Δήμαρχο Σκύδρας, κα Κατερίνα Ιγνατιάδου, ευχήθηκε στους παίκτες και το προπονητικό τιμ να έχουν επιτυχίες, αναφέρθηκε στα έργα συντήρησης του γηπέδου, που έγιναν άμεσα ώστε να είναι όλα έτοιμα, στην οικονομική στήριξη προς την ομάδα και τόνισε τη σταθερή συμπαράσταση του Δήμου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την ομάδα επίσης Αντιδήμαρχοι , μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, διάφοροι σύλλογοι της πόλης, όπως το Συμβαδί-ζω, διευθυντές σχολείων καθώς και φίλαθλοι που βρίσκονται πάντα πιστά στην κερκίδα.

Ήταν παρόντες και χορηγοί της ομάδας που έμπρακτα βοηθούσαν και βοηθούν, όπως ο Πεντερίδης Αλέξης, ο Ναυρινιάδης Γιάννης, τα αδέρφια Γιώργος και Θωμάς Μπόφτσης, ο Στόγιος Γιάννης, ο Χατζηγιαννίδης Νίκος κ.α.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα παιδιά των ακαδημιών του Αριστοτέλη που χρόνια τώρα πλαισιώνουν με μεγάλη δυναμική όλα τα τμήματα.

Την παράσταση έκλεψε στο τέλος ο Πάτερ Αθανάσιος, που μετά την τέλεση του αγιασμού, έδειξε τις αθλητικές του ικανότητες με ένα πετυχημένο σερβίς...

Το ΔΣ του Αριστοτέλη Σκύδρας ευχαριστεί θερμά όσες και όσους έδωσαν το παρών καθώς και όλες και όλους που ήθελαν να παραβρεθούν αλλά δικαιολογημένα απουσίαζαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο τουρνουά φιλικών αγώνων στην έδρα μας λίγο πριν τους επίσημους αγώνες.

 

Από το Γραφείο Τύπου του Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

 

fesaristotelis2.jpgfesaristotelis3.jpgfesaristotelis4.jpgfesaristotelis1.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.