Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-10-2022

Π.Α.Ο.Κ.: Αποκαλυπτήρια στην Ευρώπη κόντρα στη Νάιφελς (12/10, 19:00, Cosmote Sport 9)

Rate this item
(0 votes)
Aπό τα Κύπελλα Ευρώπης και το Τσάλεντζ Καπ αρχίζει το ντεμπούτο του ΠΑΟΚ στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας στον πρώτο επίσημο αγώνα της εφετινής σεζόν θα υποδεχτούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 19:00 (12/10, 19.00 Cosmote Sport 9) στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena την ελβετική Μπιογκός Βόλεϊ Νάιφελς στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ ανδρών.

 

Διαιτητές του αγώνα στο PAOK Sports Arena θα είναι ο Νίκολα Μιτσέφσκι από το Βόρεια Μακεδονία και η Σβετλάνα Ζότοβιτς από τη Σερβία.

 

Προπονητής στην Νάιφελς είναι ο Ματίας Ράφνερ και ξένοι της ομάδας ο Ισραηλινός Γκολντρίν Ιλίγια, ο Πολωνός Μπλαζέι Ποντλέσνι, ο Ρίστο Νικόλοφ από τη Βόρεια Μακεδονία, ο Λεάντρο Μέχια από την Κολομβία και ο Φινλανδός Άντι Ροπόνεν.

 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου η Νάιφελς ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 σετ από την Αμρισβίλ. Σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος έχει 2 ήττες και μία νίκη.

 

Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Ελβετία.

 

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Nafels (12/10, 19:00), μίλησε στο acpaok.gr, ο Βέλγος διαγώνιος του τμήματος Βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ, Bram Van Den Dries.
 

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στην Σερβία αποδείξαμε την ετοιμότητα μας στους αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject