Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2022

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς ανακοίνωσε τον Γιώργο Στεφάνου στο τεχνικό επιτελείο του

Rate this item
(0 votes)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη και του team manager Χρήστου Δημητρουλάκου.
Ο Γιώργος Στεφάνου επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά την περίοδο 2015-16 χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» φτάνοντας μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κηφισιάς ο Γιώργος Στεφάνου τόνισε: «Από την παρουσία μου στην Κηφισιά ως αθλητής έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μετά από χρόνια βρίσκω ίδια πρόσωπα στη διοίκηση και γνώριμα πρόσωπα όσον αφορά στους αθλητές. Παιδιά με τα οποία έχουμε βρεθεί στο γήπεδο είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μία νέα αρχή για εμένα και χαίρομαι που ξεκινάω από την ομάδα της Κηφισιάς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, καθώς θέλω να μεταλαμπαδεύσω γνώσεις και εμπειρίες ειδικά στα νεότερα παιδιά αλλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγα εικοσιτετράωρα ο Γιώργος Στεφάνου υπογράμμισε: «Η ευχή είναι μία για όλες τις ομάδες. Να υπάρχει υγεία σε όλους τους αθλητές και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Πηγή: Δελτίο Τύπου Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject