Print this page
21-10-2022

Δεληκώστας - Βαϊόπουλος: "Καμία σχέση με πέρσι, στόχος η 5η θέση"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Κώστας Δεληκώστας και ο αρχηγός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος μίλησαν για τη νέα σεζόν, τους στόχους αλλά και την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο την Κυριακή:



"Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω απο το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε πράγματα" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, για την αναμέτρηση, της Κυριακής (23/10, 6μμ) για την πρεμιέρα της Volley League, με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, "θέλαμε στο Λιγκ Καπ να έχουμε τους ξένους, αλλά δεν υπάρχει ευθύνη της ομάδας σε αυτό. Η ευθύνη είναι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία είχε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και δεν ασχολήθηκε με τα transfer. Θα ήθελα να το τονίσω αυτό".

Για τον φετινό ΟΦΗ, τονίζει ότι "η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Θέλει να βελτιώνεται κάθε μέρα. Φέτος συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να κάνουμε ένα μπάτζετ, με παίκτες με χαρακτηριστικά, που θα ταιριάζουν μεταξύ τους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τους μεγάλους. Στόχος μας, είναι μια θέση από την 4η και κάτω".

 

Βαϊόπουλος: Γρήγορη παραμονή



Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαιόπουλος, ανέφερε ότι "φέτος ελπίζουμε σε μια καλύτερη χρονιά. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και διεκδίκηση 5ης και 6ης θέσης. Με τον Παναθηναϊκό παίζουμε με  τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι πρεμιέρα στο γήπεδο μας και με τον κόσμο μας και θα δώσουμε τα πάντα γήπεδο".

 

Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Ο.Φ.Η.