Print this page
21-10-2022

Καζάζης - Φρομ: "Είμαστε στην 4αδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο"

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής Δημήτρης Καζάζης και ο Γερμανός ακραίος Κριστιάν Φρομ μίλησαν για το ξεκίνημα του Φοίνικα ΟΝΕΧ και τους στόχους που έχει στο πρωτάθλημα:

"Καταρχάς εύχομαι ένα υγιές, δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όσο για τη δική μου ομάδα, έχουμε δουλέψει σκληρά, μπαίνουμε στη χρονιά θέλοντας να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το πετύχουμε", είπε ο Δημήτρης Καζάζης.

Σχετικά με την πρόβλεψη του για τον εφετινό πρωταθλητή είπε: "Νομίζω ότι η τετράδα των ομάδων Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου ξεχωρίζει. Θεωρώ ότι όλοι έχουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Θεωρητικά φαβορί θεωρώ ότι είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είναι λίγο πιο μπροστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μέσα σε μία χρονιά γίνονται πολλά πράγματα και εμείς είμαστε εδώ για να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί. Η ευχή μου είναι να γίνει ένα υγιές, δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να είμαστε όλοι χαρούμενοι που συμμετέχουμε στη Λίγκα του βόλεϊ και να δούμε πολύ ωραίους αγώνες που θα φέρουν τον κόσμο κοντά μας.

 

Κρίστιαν Φρομ: Ευχή να πάρουμε Κύπελλο ή πρωτάθλημα


"Ξέρω ότι θα είναι μία σκληρή αγωνιστική χρονιά σχεδόν ισάξιων ομάδων. Για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε σταθερότητα και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια και να μη χαραμίσουμε κανέναν πόντο απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ξέρω ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο γιατί κάθε ομάδα έχει φτιάξει καλό ρόστερ, και εμείς ωστόσο έχουμε δυνατή ομάδα, οπότε εύχομαι να φτάσουμε σε κάθε τελικό ώστε να διεκδικήσουμε κάθε τρόπαιο", είπε ο Κριστιάν Φρομ

Για τον υποχήφιο πρωταθλητή είπε: "Δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις πέρα από την ισχυρή 4αδα. Θα πάρει το πρωτάθλημα μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Φοίνικα. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς. Η ευχή μου είναι να νικήσουμε, είτε είναι το Κύπελλο, είτε το Πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία η διοργάνωση, θα ήθελα απλά να κερδίσουμε όσο περισσότερους αγώνες γίνεται. Ξέρω ότι έχουμε την προοπτική, θα πρέπει απλά να δουλέψουμε σκληρά και να κερδίζουμε τα παιχνίδια".

 

 

Αφιέρωμα Volley League: Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Media