Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2022

Ανδρεόπουλος - Γιάκομπσεν: "Λίγα λόγια, πολλούς τίτλους"

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο Δανός πασαδόρος ‘και MVP του περσινού πρωταθλήματος Αξελ Γιάκόμπσεν μίλησαν για το πως θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα οι περσινοί πρωταθλητές:

 

«Δεν μου αρέσει ποτέ να λέω μεγάλα λόγια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι και φέτος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια απαιτητική χρονιά με πέντε διοργανώσεις για εμάς και θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία στις εγχώριες και στις διεθνείς διοργανώσεις. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Το πρωτάθλημα αναμένεται και φέτος όπως τα τελευταία χρόνια να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με ένα γκρουπ δυνατών ομάδων και εμείς οφείλουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει. Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς με τον ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις», είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

 

‘Αξελ Γιάκόμπσεν: "Να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους"

 

«Ξεκινάμε άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες και σίγουρα όταν είσαι πρωταθλητής έχεις ένα κίνητρο παραπάνω να υπερασπιστείς τον τίτλο σου. Είμαστε ένας Σύλλογος που μαζεύουμε πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας και ασφαλώς και θέλουμε να τους ικανοποιήσουμε. Το πρόγραμμα είναι βαρύ για εμάς με πολλούς αγώνες όμως πρέπει να παρουσιαζόμαστε παντού έτοιμοι και να διεκδικήσουμε όλα τα τρόπαια που συμμετέχουμε. Το πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι και τη φετινή χρονιά ιδιαιτερα ανταγωνιστικό και ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν ωστόσο είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα ματς και θα συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει πέρυσι. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος οι τέσσερις δυνατές ομάδες και το ματς της πρεμιέρας κρύβει κινδύνους και το μυαλό μας είναι στο τρίποντο »




Αφιέρωμα Volley League 2022-23: Παναθηναϊκός Α.Ο.








































Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject