Print this page
04-11-2022

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (3η αγωνιστική, 5/11, 19:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Toν πρώτο του αγώνα στην Ορεστιάδα στην κατηγορία της Volley League δίνει ο Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας και μάλιστα απέναντι στον φορματισμένο Ολυμπιακό. Στην ακριτική πόλη έχει σημάνει συναγερμός καθώς όλοι θέλουν να δουν από κοντά μερικά από τα μεγάλα αστέρια της κατηγορίας. (3η αγωνιστική, Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 5/11, 19:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής).

 

Ο Άθλος Ορεστιάδας στις δύο πρώτες εξορμίσεις του σε Σύρο και Σκύδρα έχει στο ενεργητικό έναν βαθμό και θέλει να γίνει όσο το δυνατόν πιο πολύ ανταγωνιστικός απέναντι σε ένα από τα φαβορί του τίτλου.

 

Η διοίκηση του Άθλου έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση ώστε το κλειστό γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς της ακριτικής πόλης να είναι κατάμεστο. Να σημειωθεί πως την τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη Volley League η άλλη ομάδα της Ορεστιάδας, ο Α.Ο.Ο. ήταν το 2017.

 

Από τον Άθλο ο Δημήτρης Ριζόπουλος και ο Σταύρος Κασαμπαλής έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ολυμπιακό.

 

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Κώστας Τσιουτσιουλούδης δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας που παίζουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και εκ των φαβορί του τίτλου. Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου, την στήριξη της Ορεστιάδας για να συνεχίσουμε δυναμικά τη σεζόν και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής. Εμείς, όπως και σε κάθε αγώνα, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα παλέψουμε για κάθε πόντο και θα δείξουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά στην προπόνηση! Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μαζί με τους συμπολίτες μας κάθε πόντο».

 

Μετά από δύο «καθαρές» νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κόντρα στον Μίλωνα (0-3 στη Νέα Σμύρνη) και στον Φοίνικα Σύρου (3-0 στο Ρέντη), θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και να περάσει νικηφόρα και από την έδρα του Άθλου, ώστε να κατακτήσει ένα ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα ενόψει μάλιστα και των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων.

 

Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο από τα τρία που θα παίξουμε μακριά από την έδρα μας, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, ώστε να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή την δύσκολη περίοδο».

 

 

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας είπε: «Πάμε να παίξουμε έναν αγώνα, μετά από μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Φοίνικα. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση γενικά, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου σοβαροί και προσεκτικοί στον αγώνα, καθώς έτσι χτίζουμε χαρακτήρα, παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι δύσκολη όλη αυτή η εβδομάδα, με τρεις εκτός έδρας αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα για το Challenge Cup. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, πάμε για το τρία στα τρία».

 

 

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.


 

Volley League

3η αγωνιστική

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς Ορεστιάδας, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 18:00: (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30, (Live E.Ρ.Τ.-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Κώτσιας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Λινοξυλάκη.