Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-11-2022

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης (3η αγωνιστική, 5/11, 20:00, Live Streaming ESAP TV)

Rate this item
(0 votes)
Στη Σύρο ο Φοίνικα ΟΝΕΧ θα φιλοξενήσει τον νεοφώτιστο Πολίχνης σε ένα από τα ενδιαφέροντα ματς της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League που θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της ESAP στο Υοu Tube. (3η αγωνιστική, γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας, Σύρος 5/11, 20:00 Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ.).

 

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει 3 βαθμούς στο ενεργητικό της.


Ο ακραίος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Γιάννης Ρουμελιωτάκης αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό του προηγούμενου Σαββάτου: «Παίζαμε με μία ομάδα που ο σκοπός της είναι να πάρει το πρωτάθλημα, ήταν πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς γενικά δεν καταφέραμε να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο, πέρα από το τρίτο σετ, όπου ήμασταν πιο μαχητικοί. Το αφήνουμε πίσω αυτό, δεν μας απασχολεί τώρα, είναι στο παρελθόν. Κοιτάζουμε το μέλλον και ο αγώνας με τον Πήγασο Πολίχνης είναι στο γήπεδό μας, με μία μαχητική ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τη σοβαρότητα που πρέπει, να βγάλουμε τη μαχητικότητα που έχουμε δουλέψει μέσα από την προπόνηση, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

 

Ο Πήγασος Πολίχνης μετά τις δύο ήττες στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Μίλων ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Σύρο για επίσημο αγώνα στη Volley League. Η ομάδα του Ηρακλή Θεοδώρου παλεύει για να κάνει κάποια υπέρβαση με σκοπό να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Από τον Πήγασο ο Μάκης Κανέλλος και ο Νίκος Μήλης στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στον Φοίνικα ΟΝΕΧ.

 

Ο Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: « Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Εμείς θα προετοιμαστούμε όσον δυνατόν καλύτερα με γνώμονα το προηγούμενο παιχνίδι που δεν είχαμε καλή απόδοση. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το ματς με τον Φοίνικα Σύρου. Όσον αφορά τη συνέχεια της πορεία μας, θέλουμε να βελτιωνόμαστε, να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να πατήσουμε δυνατά στα πόδια μας».

 

Ο αρχηγός του Πηγάσου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Συνεχίζουμε την 3η αγωνιστική ενάντια στον Φοίνικα Σύρου. Η ομάδας μας θα φιλοξενηθεί στην Ερμούπολη μια δύσκολη έδρα για κάθε ομάδα, εμείς σαν Πήγασος Πολίχνης θα παλέψουμε για το καλύτερο, έχουμε πει ό,τι στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε πόντο, κάθε σετ και να αγωνιζόμαστε για όσον δυνατόν περισσότερη και μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Θέλουμε να είμαστε πιο ενεργητικοί, πιο επιθετικοί μέσα στο γήπεδο. Παλεύουμε και δουλεύουμε καθημερινά, κάθε εβδομάδα γι’ αυτό τον σκοπό. Πάμε στη Σύρο για το καλύτερο».

 

Είναι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων στην ιστορία της Volley League.

 

Volley League

3η αγωνιστική

Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς Ορεστιάδας, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Βαλκανιώτης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 18:00: (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Ισκάς, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κοτσικάρη, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας Ερμούποπολη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βρούτσης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης Νέας Σμύρνης, 21:30, (Live E.Ρ.Τ.-3): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Κώτσιας, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Γυμναστήριο Β.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Ο.Φ.Η. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Καρπουζάς, Επόπτες: Κανδηλιεράκης, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Λινοξυλάκη.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject