Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-11-2022

Challenge Cup ανδρών: Mε τρεις ομάδες η Ελλάδα στους "16" - Οι επόμενοι αντίπαλοι

Rate this item
(0 votes)
Σπουδαία επιτυχία των τριών ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Challenge Cup ανδρών. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στη φάση των "16" και σύντομα, στις 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου θα δώσουν τους πρώτους αγώνες. Οι ρεβάνς θα γίνουν 13-15 Δεκεμβρίου.

 

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε επί της Οντολένα Βόντα και στη φάση των "16"  θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μπέργκεν που νίκησε δύο φορές τη Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία με 3-0. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Νορβηγία και η ρεβάνς στην Αθήνα.

 

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε βάρος της Κομάρνο και στη φάση των "16" θα αντιμετωπίσει τη Ντέγια Βόλεϊ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία η οποία απέκλεισε την ελβετική Λοζάνη με δύο νίκες εντός εκτός έδρας με 3-1 σετ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ρέντη και η ρεβάνς στη Βουλγαρία.

 

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μοντάνα θα μάθει οριστικά τον αντίπαλο του την Πέμπτη 17/11 όπου παίζουν τη ρεβάνς τους Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Καζίνσμπάρτσικα (Ουγγαρία). Η Μακάμπι νίκησε 3-1 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα και στην έδρα της χρειάζεται δύο σετ για την πρόκριση. Εφόσον προκριθεί θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των "16". Η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject