Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-11-2022

Δηλώσεις από τον Παναθηναϊκό: Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Ανδρέας Φράγκος

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος δήλωσαν μετά τη νίκη επί του Άθλου με 3-2 σετ στην Ορεστιάδα:

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του στην Ορεστιάδα με 3-2 σετ: "Είναι μεγάλη νίκη για την ομάδα μου και μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και συγχαρητήρια και για τις δύο ομάδες για το βόλεϊ που έπαιξαν. Μακάρι να παίζονταν πάντα αυτό το επίπεδο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν. Ηταν μία πολύ ωραία βραδιά σε γεμάτο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος για τη νίκη και την απόδοση. Έχουμε κάποια κενά που μας κοστίζουν σε σετ αλλά στη στιγμή που είμαστε είμαστε καλά. Μπράβο σε όλους. Το βόλεϊ χρειάζεται όλες τις υγιείς δυνάμεις. Εχουμε δυνάμεις πολλές και κρυφές δυνάμεις. Η Volley League είναι το καμάρι μας εδώ και πολλά χρόνια. Προσφέρει υψηλής ποιότητας θέαμα και πρέπει να την αναδείξουμε ακόμα περισσότερο όλοι μαζί και ειδικά εσείς οι δημοσιογράφοι. Εφέτος ένα ευρωπαϊκό κύπελλο είναι κοντά σε ελληνικά χέρια και αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να το φουντώσετε και άλλο. Είναι πολύ πιθανό να κατακτηθεί από ελληνική ομάδα. Κάθε ματς στο πρωτάθλημα τα θαυμάζει ο κόσμος. Δώστε μας και άλλη ώθηση".

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος δήλωσε: "Ηταν κάτι που το περιμέναμε γιατί ο Άθλος στην Ορεστιάδα είναι δυνατή. Μας πίεσε στο σερβίς και κατάφερε σε πολλά σημεία του αγώνα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη και αφήσαμε να αναπτυχθεί πιο εύκολα ο αντίπαλος μας σε σημείο που δε μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε το μπλοκ άμυνα. Εχει σημασία που στο κρίσιμο 5ο σετ μειώσαμε τα λάθη στο σερβίς, πιέσαμε την Ορεστιάδα και έτσι πήραμε τον αγώνα".

Media


Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject