Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2022

Πήγασος Πολίχνης: Δηλώσεις Ηρακλής Θεοδόρου, Αργύρης Μαυροβουνιώτης

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-2 σετ:

 

«Είναι μια σημαντική νίκη σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, μέσα στην έδρα του. Δοκιμαστήκαμε σήμερα, αν και ξεκινήσαμε τακτικά πολύ καλά το παιχνίδι με δύο σχετικά εύκολα σετ. Περιμέναμε ότι θα βγάλει αντίδραση ο αντίπαλος, μας πίεσε πολύ στο σερβίς και στον πρώτο χρόνο. Δυσκολευτήκαμε, αλλά τελικά πεισμώσαμε και κατακτήσαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη η οποία μας δίνει το δικαίωμα να κοιτάξουμε το μέλλον καλύτερα. Να θυμηθούμε ότι η ομάδα μας ξεκίνησε με πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ανέκαμψε. Είμαστε ομάδα που δουλεύει αρκετά, τώρα πλέον έχουμε δέσει και με τον ξένο που έχει έρθει. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα ότι θα βάλουμε δύσκολα στους αντιπάλους μας, η ομάδα έχει μέταλο και θα παλέψουμε τον κάθε πόντο και το κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

 

Ο αρχηγός του Πήγασου Πολίχνης Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: « Ήταν ένα έντονο ματς, σίγουρα είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, ένα ντέρμπι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, καταφέραμε πήραμε τη νίκη, ήμασταν προετοιμασμένοι ότι το ματς μπορεί να καταλήξει και μετά πέντε σετ. Δείξαμε μπορώ να πω δύο πρόσωπα. Το ένα πρόσωπο των δύο πρώτων σετ που τα κατακτήσαμε κάνοντας το δικό μας παιχνίδι. Στα επόμενα δύο σετ η ομάδα της Σκύδρας ήταν πολύ καλή και μας πίεσε στο σερβίς, εμείς από την άλλη δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στην επίθεση και πήγε δύο- δύο αλλά στο ται μπρεικ βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας και καταφέραμε και το κατακτήσαμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject