Print this page
01-12-2022

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Π.Α.Ο.Κ. (Challenge Cup, A αγώνας φάση 16, 1/12, 19:00, COSMOTE Sport 6 HD)

Rate this item
(0 votes)
Toν πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup θα δώσει ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου. Θα αντιμετωπίσει την Maccabi Tel-Aviv σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδόσει το Cosmote Sport 6HD.



Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετρώντας ένα νικηφόρο σερί έξι αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στις «8» καλύτερες ομάδες του θεσμού. 

Με την ψυχολογία να είναι στα υψή, οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο Ισραήλ, όπου και πραγματοποιήσαν την τελευταία τους προπόνηση, με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του ρόστερ. 

Απέναντι του, η Maccabi Tel-Aviv, η οποία μετράει επτά σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στο CEV Challenge Cup απέκλεισε την VRCK από την Ουγγαρία με δύο νίκες, για να βρεθεί στον δρόμο του ΠΑΟΚ. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport 6HD

Για το παιχνίδι κόντρα στην Maccabi Tel-Aviv, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Βρισκόμαστε στην τρίτη φάση του Τσάλεντζ Καπ, και θα αντιμετωπίσουμε τον πιο δυνατό αντίπαλο στην μέχρι τώρα πορεία μας στον θεσμό. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πλάνο, έχοντας παίξει πολύ καλά παιχνίδια και έχοντας πολύ καλά αποτελέσματα. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά σύμφωνα με την ποιότητα και την προοπτική μας, πιστεύω έχουμε ευκαιρία να πάμε ακόμα πιο μακριά στον θεσμό. Το γεγονός πως παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, και θα έχουμε στο πλευρό μας τους πιστούς οπαδούς μας, μας δίνει ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση!».

 

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ.