Print this page
04-12-2022

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Δηλώσεις Σάκης Ψάρρας, Δημήτρης Θεοδόσης (vid)

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά τη νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης με 3-0 σετ στον πρώτο προημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς:

 

"Να δώσω συλλυπητήρια στον Ανδρέα Ανδρεάδη για την απώλεια της μητέρας του. Ο Ανδρέας δεν ήταν σήμερα μαζί μας. Ολη η ομάδα συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας του. Όσον αφορά τη διοργάνωση του Λιγκ Καπ έχει πάρει το όνομα του μεγάλου Νίκου Σαμαρά που έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ηταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τη μνήμη αυτή της μεγάλης προσωπικότητας. Αγωνιστικά πρέπει να κάνουμε κι άλλο για να προκριθούμε. Η πρόκριση δεν είναι αυτοσκοπός. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να εξελίσσεται και να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό βόλεϊ. Αυτό κάναμε και σήμερα και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Τώρα όσον αφορά τα νέα παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε αυτόν τον στόχο με συνέπεια και αυτό θα κάνουμε όλη τη σεζόν".

 

Ο κεντρικός του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Δημήτρης Θεοδόσης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πηγάσου. Είμαι πολύ ευχαριστήμενος και χαρούμενος που επιτέλους είμαι στο καλύτερο πρωτάθλημα και σε μία διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός μεγάλου παίκτη. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου επαιξε καλά και εγώ μπόρεσα να αγωνιστώ. Ελπίζω να είμαστε εμείς η έκπληξη της εφετινής διοργάνωσης του Λιγκ Καπ"

Media